Oppaat
Kun lapsella on cp-vamma -opas antaa perheille, läheisille ja ammattilaisille vinkkejä ja välineitä lapsen kehityksen tukemiseen sekä ymmärrystä cp-oireyhtymään liittyvistä tarpeista. Opas on laadittu yhteistyössä Uuden lastensairaalan sekä muiden asiantuntijoiden kanssa.Tueksi perheen arkeen -opas on laadittu tueksi palvelujen ja tukitoimien hakemiseen perheille, joiden lapsella on cp-vamma, mmc tai hydrokefalia.


Tietopaketti koulupolun alkuun on opas, joka on koottu tukemaan opettajia, koulunkäyntiavustajia, oppilaita ja vanhempia. Sen tavoitteena on antaa vinkkejä asioista, jotka voivat helpottaa ensimmäisiä kouluvuosia, kun oppilaalla on cp-vamma.


Kun potilaalla on cp-vamma – palvelut, tuet ja toimintakyvyn arviointi lääkärin työssä -opas on tarkoitettu tukemaan lääkäreitä ja muita terveydenhuollon ammattilaisia heidän kohdatessaan työssään henkilöitä, joilla on cp-vamma.


Jokimaisema, keskellä suuria lehdettömiä puita, joen reunalla heinikossa kuuraa. Kannessa teksti Hyvän mielen työkirja ja sanat uni, unelmat, hyvän tekeminen, kiitollisuus, ihmissuhteet, myötätunto itseä ja toisia kohtaan, pystyvyyden tunne, ravinto, liikunta

Hyvän mielen työkirja on CP-liiton laatima pieni työkirja, jonka avulla voit pohtia vahvuuksiasi ja lisätä hyvää elämääsi. Oppaaseen pääset tutustumaan täältä.
Kysy lisää

viestinnän asiantuntija

Eeva-Liisa Kiviniemi

0447478612