Toimintaa ja tapahtumia

Tapahtumat

Pirkan Pyöräilyn 10 km soveltava pyöräily su 9.6.2024

Soveltava pyöräily on kaikille avoin pyöräilytapahtuma, jossa nautitaan liikunnan ilosta kesäpäivässä. Tervetuloa mukaan!

Lähtö ja maali: Hakametsän jäähallin parkkipaikalla.
Lähtö: klo 10:55
Hinta: 25 e (avustaja on ilmainen)
Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan: https://www.pirkankierros.fi/pirkan-pyoraily/
Reittikuvaus: Hakametsän jäähalli – Kissanmaankatu – Teiskontie – Heikkilänkatu – Aitolahdentie – Pyhäjärventie (pyörätie) – Messukylänkatu – Hervannan valtaväylä – Messukyläntie – Hervannan valtaväylä – Hakametsän jäähalli 

kartta, jossa Pirkan pyöräilyn soveltava reitti

Reitille voi osallistua esim. omalla pyörällä, kolmipyörällä tai käsipyörällä. Tarvittaessa erikoispyöriä pystyy vuokraamaan Malikkeelta. Reitille voi osallistua yksin, avustajan kanssa tai ryhmänä. Reitti on selkeästi merkitty ja matkan varrella on Varalan urheiluopiston opiskelijoita ohjaamassa pyöräilijöitä.

Reitin varrella on taukopiste, jossa on tarjolla välipalaa ja juomaa. Maalissa kaikki osallistujat palkitaan mitalilla.


Kesäkarkelot 2024

Missä ja milloin? Kesäkoti Aitoranta, Tampere, lauantaina 15.6.2024 kello 13.00–17.00.

Tervetuloa mukaan kesäkarkeloihin 15.6.2024! Ohjelmaa on tarjolla vauvasta vaariin ja jokainen voi osallistua, ohjelma on esteetöntä. Ohjelmassa muun muassa luontopolku mielenkiintoisine tehtävineen, kalastusta, veneilyä sään salliessa, kisailuja ja karaokea. Voit osallistua ohjelmaan tai tulla vain nauttimaan päivästä Aitorannan kauniisiin maisemiin. Buffetti tarjoaa makkaraa, lättyjä ja mehua.

Aitsun kioskilta voi pikkurahalla ostaa mm. jätskiä, kaffetta, pullaa ja nameja.

Muistathan säänmukaisen pukeutumisen. Jos tarvitset kuljetusapuja, niin kerro meille ilmoittautuessasi.

Karkelot on maksuton tapahtuma. Jos tarvitset avustajan apuja, niin ota oma avustaja mukaan.

Karkelot järjestää yhteistyössä Tampereen Seudun Invalidit ry ja Pirkanmaan CP-yhdistys ry.

Ilmoittautumiset 13.6.2024 mennessä: tsiry.posti@gmail.com, puh. 045 117 3730 tai pirkanmaancp@gmail.com, puh. 0400 631 077.

Tapahtumassa on mahdollisuus myös saunomiseen. Yleinen saunavuoro naisille ja miehille on 4,50 euroa/hlö (kts. lisää www.tsiry.net).

Osoite: Kesäkoti Aitoranta, Hirviniementie 375, Tampere


Tervetuloa tutustumaan purjehdukseen!

Näsijärven purjehdusseura järjestää purjehdusillan Lentävänniemessä tiistaina 18.6.2024 kello 15.00-20.00. Illassa saat perustietoa purjehduksesta, harrastusmahdollisuuksista sekä pääset tutustumaan eri venetyyppeihin. Toivomme sopivia tuulia, jotta jokainen pääsee halutessaan vesille. Mukana on kaksipaikkainen 2.4mR vene ja 606-vene, johon mahtuu kipparin lisäksi 2-3 oppilaspurjehtijaa.

Tapahtuma toteutetaan säävarauksella. lähetämme ilmoittautuneille lisäohjeita saapumiseen. Varusteiksi riittävät tavalliset ulkoiluvaatteet ja vaihtovaatteet.

Tilaisuuden järjestää Näsijärven Purjehdusseura (N). Osoite: Jänissaarenkatu 14, 33410 Tampere.

Ilmoittaudu mukaan 10.6. mennessä.

Lisätietoja: Rike Bjurström, rikard.bjurstrom@nebsails.fi, p. 040 520 0962
Lue lisää: spv/parapurjehdus


CP-liiton valtakunnallisesta toiminnasta, tapahtumista, nettitapaamisista ja -koulutuksista löydät lisätietoja tapahtumakalenterista.

Yhdistyksen ajankohtaisista tapahtumista löydät tietoja täältä!


Yhdistyksen säännöllinen toiminta

Tervetuloa toimintaryhmiin! – vertaistukea parhaimmillaan
Tällä sivulla esittelemme toimintaryhmämme ja niiden kokoontumisajat. Tänne päivitämme myös toimintaryhmiin liittyvät mahdolliset poikkeukset. Löydä valikoimasta sopivin ja tule rohkeasti mukaan!

Kerhot ja Liikunta

Perhekerho

Perhekerhon kevätkausi alkaa!
Perheiden kerho on lapsille/nuorille ja vanhemmille tarkoitettu yhteiskerho. Kerhossa lapsille on järjestetty omaa ohjelmaa, ja vanhemmat kokoontuvat samaan aikaan omassa ryhmässä vertaiskahvien merkeissä. Kerho kokoontuu kerran kuussa, alla kerhopäivät. Osassa päivistä ohjelma vahvistuu lähempänä ajankohtaa. Muistakaapa ilmoittautua kerhokerroille viimeistään pari päivää ennen kerhoa ja ilmoitattehan myös, jos teille tulee este ja ette pääsekään kerhokertaan.
Ilmoittautumiset ja lisätietoja puh. 0400631077 tai pirkanmaancp@gmail.com. Jos tarvitset avustajan apua, niin otathan oman avustajan mukaan. Jos tarvitset avustaja-asiassa apuja, niin otathan yhteyttä.
Tervetuloa toivottavat Pirkanmaan CP-yhdistys ry ja Tampereen Seudun Invalidit ry

Kerhokerrat:
la 15.6 klo 13-17 Kesäpäivä Kesäkoti Aitorannassa. Ohjelmassa mm. kalastusta, pelailua sekä soutelua sään salliessa, makkaranpaistoa, kioskilta voi ostaa mm. kahvia, jätskiä. Osoite: Hirviniementie 375, Tampere

Oma-avu – tapaamiset omaishoitajille tai avustajille

Kysy Tomilta kevätkauden 2024 ohjelmasta ja tule mukaan tapaamisiin!
Tapaamisissa pääset kertomaan luottamuksellisessa joukossa kokemuksia arjesta, jakamaan haasteita tai saamaan toisilta hyödyllisiä vinkkejä omaan jaksamiseen. Voit olla isä, äiti, sisarus, puoliso tai henkilökohtainen avustaja. Yhdessä haasteet on helpompi selättää, tervetuloa!
Lähettämällä nimen ja sähköpostiosoitteen Tomi Valkeejärvelle pääset omaishoitaja-/avustajavastaavan  sähköpostilistalle, jolloin saat heti tietää kerhon uusimmat suunnitelmat.
Tomi Valkeejärvi p. 045 604 4606 / tompsuk.kaine@outlook.com

Nuorisotoiminta

Liity mukaan nuorten WhatsApp-ryhmään! Ryhmässä saat ajankohtaista tietoa nuorten toiminnasta ja pääset juttelemaan muiden nuorten kanssa. Jos haluat mukaan WhatsApp-ryhmään, laita viestiä Teija Ritvaselle (044 0592 634). Omat ryhmät alle 18-vuotialle ja täysi-ikäisille nuorille.

Yhdistys tekee yhteistyötä Nuorisoyhteistyö Seitin kanssa. Nuorisoyhteistyö Seitti on viiden vammaisjärjestön yhteistyöverkosto (Invalidiliitto ry, Kynnys ry, Lihastautiliitto ry, Suomen CP-liitto ry ja Tatu ry.), jonka tarkoituksena on järjestää vapaa-ajantoimintaa eri tavoin liikuntavammaisille ja pitkäaikaissairaille nuorille. Seitti myös tukee nuorten itse suunnittelemia ja toteuttamia tapahtumia. Nuorisotoiminta on tarkoitettu 16–29-vuotiaille. Toivotamme silti tervetulleeksi kaikki itsensä nuoreksi tuntevat. Kysy lisää: p. 0400631077 / pirkanmaancp@gmail.com ja katso seitin nettisivuilta lisää www.seittiweb.org/

Aikuis- ja senioritoiminta

Kysy lisää: p. 040 063 1077

Keilaus

Keilaus jatkuu syksyllä 2024. Kyse lisää: Eija Korhonen , p. 040 589 2877, enkku.korhonen@gmail.com. Tervetuloa!

Boccia

Boccia pelaataan Tampereen Seudun Invalidien kanssa.
Kysy lisää Lasse Mäkinen p. 0400 727 898Kysy lisää

suunnittelija (yhdistykset)

Teija Ritvanen

0440592634