Lapsiperheet

Puistonpenkillä istuvat hymyilevät vanhemmat, äidin käsi on isän olkapäällä. Heidän edessä seisoo kaksi vaaleatukkaista lasta.

CP-liitto ja sen jäsenyhdistykset järjestävät monenlaisia tapahtumia, tapaamisia ja toimintaa lapsiperheille. Niissä pääset tapaamaan vertaisia: jakamaan kokemuksia, kuulemaan muiden näkökulmia, oppimaan uutta, saamaan vinkkejä arkeen ja elämään. Kukaan ei ymmärrä kuten vertainen ymmärtää!

Parhaimmillaan vertaisuuden kautta syntyy koko elämän mittaisia ystävyyssuhteita niin lapsille, vanhemmille kuin lasten sisaruksillekin. Huomaat, että et ole yksin ajatustesi ja kokemustesi kanssa.

Lapsiperheille suunnattujen tapahtumien ja viikonloppujen lisäksi CP-liitto tarjoaa perheille monenlaista muutakin toimintaa, kuten tuettuja lomia, sosiaalista valmennusta ja yhteistyökumppaneiden kanssa toteutettuja tapahtumia, joissa pääsee tutustumaan esimerkiksi soveltavaan liikuntaan.

CP-liitto on tuottanut perheille materiaaleja kuten Kun lapsella on cp-vamma-, Tietopaketti koulunkäynnin alkuun sekä Kun potilaalla on cp-vamma -oppaat.

Tarjoamme myös sosiaaliohjausta ja neuvontaa erilaisiin tukiin ja palveluihin liittyen. Meiltä voi hakea myös apurahoja, perhelomitustoimintaa sekä tukea avustajan hankkimiseen.

Toivotammekin kaikki lapsiperheet lämpimästi
mukaan monipuoliseen toimintaamme!

Haluan tilata Perheposti-uutiskirjeen

Kysy lisää

järjestösuunnittelija

Piia Jolla

040 092 1574

järjestösuunnittelija

Merja Partanen

040 575 3022

järjestösuunnittelija

Jari Turku

040 088 4372

asiantuntija

Päivi Ritvanen

040 765 9497