Nuorten oma toiminta

Järjestämme 13–29-vuotiaille nuorille monenlaista toimintaa: etätapaamisia, kasvokkaisia kohtaamisia ja viikonloppureissuja esimerkiksi kurssikeskukseemme Moijalaan. Sinun ei tarvitse olla cp-yhdistyksen jäsen, jotta voit osallistua toimintaamme.

Liity nuorten WhatsApp-ryhmään

Nuorille on myös kaksi WhatsApp-ryhmää, joissa voi keskustella muiden nuorten kanssa. Niissä myös tiedotetaan nuorten toiminnasta. Toinen ryhmä on noin 13–17-vuotiaille ja toinen nuorille aikuisille (noin 18–29-vuotiaille). WhatsApp-ryhmiin pääset liittymään lähettämällä viestiä nuorten toiminnan suunnittelijalle Hannalle p. 044 059 2635.

Tapahtumia nuorille

Verkossa: Ohjattu asahi-tunti kaiken ikäisille, myös läheiset tervetulleita torstaina 20.4. kello 17.00-18.00 Lue lisää tapahtumakalenteristamme

Verkossa: Nuoret, sanotaan ei syrjinnälle! tiistaina 25.4. kello 17.30-19.00 lue lisää

tapahtumakalenteristamme

Verkossa: Ohjattu asahi-tunti kaiken ikäisille, myös läheiset tervetulleita torstaina 11.5. kello 17.00-18.00 Lue lisää tapahtumakalenteristamme

Verkossa: Matkakuumevaroitus! -Nuorten matkailuilta torstaina 4.5. kello 17.30-19.00 lue lisää

tapahtumakalenteristamme

Sosiaalisen valmennuksen kurssit

Kesäkursseilta löydät uusia ystäviä, kivaa tekemistä vertaisten kanssa sekä pääset harjoittelemaan itsenäistymistä. Kesän 2024 kurssiesite on ilmestyy CP-lehden välissä sekä verkkosivuillamme vuoden alussa. Sosiaalisen valmennuksen eli sovan kursseista löydät tietoa täältä: cp-liitto.fi/sova

Ota yhteyttä

Jos haluat liittyä WhatsApp-ryhmään, sinulla on kysyttävää nuorten toiminnasta tai haluaisit ehdottaa yhteistä puuhaa tai teemakeskusteluja, olethan yhteydessä nuorten toiminnan suunnittelijaamme Hannaan (yhteystiedot sivun alalaidassa). Tervetuloa mukaan!

Kahdeksan nuorta aikuista ryhmässä ulkona talvisessa maisemassa. Tuastalla lumen peitätmiä puita ja pensaita ja punainen hirsinen rakennus. Seitsemän nuorista seisoo, yksi istuu pyörätuolissa.

Ideoita ja palautetta nuorten toiminnasta

Kysy lisää

suunnittelija (liikunta, nuoret)

Hanna Ihantola

044 059 2635

Lue lisää:

Kun mieli tarvitsee terapiaa

Psykologi Tuomas Hakamäki muistuttaa, että vammaisuuden selittämisestä ei saisi tulla apua hakevalle taakkaa.

Akaan helmet

Akaan kaupungissa asuu Saxbergien hullunkurinen perhe: Rauhallinen ja viisas Onni, rohkea ja tarmokas Helmi sekä heidän rempseä äitinsä Susanna, joka sysää koko perheen säännöllisesti seikkailuihin.

Täydellisen epätäydellinen

Oman epätäydellisyyden voi kääntää suurimmaksi voimavarakseen.