Nuorten oma toiminta

Järjestämme 13–29-vuotiaille nuorille monenlaista toimintaa: etätapaamisia, kasvokkaisia kohtaamisia ja viikonloppureissuja esimerkiksi kurssikeskukseemme Moijalaan. Sinun ei tarvitse olla cp-yhdistyksen jäsen, jotta voit osallistua toimintaamme.

Liity nuorten WhatsApp-ryhmään

Nuorille on myös kaksi WhatsApp-ryhmää, joissa voi keskustella muiden nuorten kanssa. Niissä myös tiedotetaan nuorten toiminnasta. Toinen ryhmä on noin 13–17-vuotiaille ja toinen nuorille aikuisille (noin 18–29-vuotiaille). WhatsApp-ryhmiin pääset liittymään lähettämällä viestiä nuorten toiminnan suunnittelijalle Helille p. 044 754 7709.

Sosiaalisen valmennuksen kurssit

Kesäkursseilta löydät uusia ystäviä, kivaa tekemistä vertaisten kanssa sekä pääset harjoittelemaan itsenäistymistä. Kesän 2024 kurssiesite on ilmestyy CP-lehden välissä sekä verkkosivuillamme vuoden alussa. Sosiaalisen valmennuksen eli sovan kursseista löydät tietoa täältä: cp-liitto.fi/sova

Ota yhteyttä

Jos haluat liittyä WhatsApp-ryhmään, sinulla on kysyttävää nuorten toiminnasta tai haluaisit ehdottaa yhteistä puuhaa tai teemakeskusteluja, olethan yhteydessä nuorten toiminnan suunnittelijaamme (yhteystiedot sivun alalaidassa). Tervetuloa mukaan!

Kahdeksan nuorta aikuista ryhmässä ulkona talvisessa maisemassa. Tuastalla lumen peitätmiä puita ja pensaita ja punainen hirsinen rakennus. Seitsemän nuorista seisoo, yksi istuu pyörätuolissa.

Ideoita ja palautetta nuorten toiminnasta

Kysy lisää

suunnittelija (liikunta, nuoret)

Hanna Ihantola

044 059 2635

Paikalla 5.8.2024 alkaen.

Lue lisää:

Tästä pitää puhua

Anna-Lotta Maalo tekee TikTok-videoita oikaistakseen cp-vammaan liittyviä käsityksiä ja tarjotakseen nuorille vertaistukea.

Akaan helmet

Akaan kaupungissa asuu Saxbergien hullunkurinen perhe: Rauhallinen ja viisas Onni, rohkea ja tarmokas Helmi sekä heidän rempseä äitinsä Susanna, joka sysää koko perheen säännöllisesti seikkailuihin.

Täydellisen epätäydellinen

Oman epätäydellisyyden voi kääntää suurimmaksi voimavarakseen.