Tervetuloa mukaan toimintaamme!

Kanta-Hämeen CP-yhdistys tarjoaa vertaistukea ja toimintaa henkilöille, joilla on cp-vamma, mmc-vamma, hydrokefalia sekä heidän läheisilleen. Kohderyhmäämme kuuluvat myös  muista neurologisista syistä syntymästään asti vammaiset henkilöt sekä henkilöt, joilla on motorisen oppimisen haasteita. 

Yhdistys perustettiin 18.1.1973 nimellä Hämeenlinnan seudun CP-yhdistys. Yhdistyksen nimi muutettiin Kanta-Hämeen CP-yhdistykseksi 15.5. 2013. Yhdistyksen toimialue on Forssan, Hämeenlinnan ja Riihimäen seudut. Kanta-Hämeen CP-yhdistys on Suomen paralympiakomitean jäsenyhdistys.


Ajankohtaista

Kolme henkilö rivissä seisomassa, keskellä olevalla iso kukkakimppu kädessä.
Kuvassa vasemmalta CP-liiton suunnittelija Tuula Koivula, Kanta-Hämeen CP-yhdistyksen puheenjohtaja Jouni Kotiranta ja CP-liiton toiminnanjohtaja Juha Lappalainen.

Kanta-Hämeen CP-yhdistyksen 50-vuotista taivalta juhlittiin Hämeenlinnan Verkatehtaalla marraskuussa. Osallistujina oli yhdistyksen jäseniä, CP-liiton väkeä ja muita yhdistyksiä.

Illan kohokohtana oli, kun yhdistyksen perustajajäsen Leo Järvenpää muisteli yhdistyksen perustamista vuonna 1973. Illan aikana saatiin myös nauttia trubaduuri Karri Salon musiikista.

Kiitos kaikille juhlijoille, tästä on hyvä jatkaa eteenpäin!

Toimintaa ja tapahtumia

Lue Kanta-Hämeen CP-yhdistyksen järjestämästä toiminnasta täältä.

Keilavuoro keväällä 2024


Jatkamme keilavuoroja tammikuussa 2024. Tarkemmat aikataulut löytyvät Toimintaa ja tapahtumia- kohdasta. Kysy lisää Jenniltä sähköpostiosoite jenni.kantahameencp@gmail.com tai puhelimitse p. 050 5015311.


Liity jäseneksi

Liity Kanta-Hämeen CP-yhdistyksen jäseneksi täällä.


Yhdistyksen yhteystiedot

Yhdistyksen sähköposti kantahameencp.yhdistysry@gmail.com
Facebook: Kanta-Hämeen CP-yhdistys
Instagram: kantahameencp.yhdistysry

Puheenjohtaja
Jouni Kotiranta
jouni.kotiranta@gmail.com
p. 045 353 2965Liiton työntekijä on tukenasi

CP-liiton työntekijät tukevat jäseniämme ja jäsenyhdistyksiämme monissa arkeen ja elämään liittyvissä asioissa. Oli asiasi iso tai pieni, ole rohkeasti yhteydessä oman yhdistyksesi nimettyyn työntekijään, jonka yhteystiedot löydät tämän sivun alareunasta.

Voit ottaa yhteyttä esimerkiksi vertaistukiasioissa tai vaikkapa toimin­taan liittyvissä toiveissa. Hän myös mielellään kuulee kuulumisia eri puolilta Suomea.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaan ja ta­paamaan muita vertaisia sekä tietenkin meitä!

Kysy lisää

suunnittelija

Tuula Koivula

0440533406