Tervetuloa mukaan toimintaamme!

Pirkanmaan CP-yhdistys tarjoaa vertaistukea ja toimintaa henkilöille, joilla on cp-vamma, mmc-vamma, hydrokefalia sekä heidän läheisilleen. Kohderyhmäämme kuuluvat myös muista neurologisista syistä syntymästään asti vammaiset henkilöt sekä henkilöt, joilla on motorisen oppimisen haasteita. Yhdistys on CP-liiton jäsenjärjestö ja perustettu vuonna 1962.


Ajankohtaista!

Hyvää Uutta Vuotta 2024 kaikille! Vuosi vaihtui ja kesää kohti mennään! Vähitellen yhdistyksen toiminnat alkavat. Sivuja päivitetään sitä mukaan kun kerhojen ja liikuntaryhmien päivät varmistuvat. Tulkaapa linjoille ja mukaan toimintaan!


Tervetuloa tutustumiskäynnille Eduskuntataloon tiistaina 16.4.2024

Olemme saaneet kutsun eduskuntavierailulle kansanedustaja Pia Viitaselta. Lähdemme matkaan Vanhalta kirkolta klo 8.00 Matrocksin invabussilla (bussi paikalla noin klo 7.40). Matkaamme suoraan Eduskuntatalolle Helsinkiin, jossa alkaa turvatarkastus klo 11.15. Turvatarkastuksen jälkeen alkaa opastettu kierros eduskunnassa. (Jos sinulla on eväitä matkassa mukana, niin ne kannattaa jättää bussiin eduskunta vierailun ajaksi, sillä turvatarkastuksessa otetaan pois juomapullot ja ruokatarvikkeet. Ne palautetaan vierailun jälkeen.)

Esittelykierroksen jälkeen juomme Pia Viitasen tarjoamat kahvit Pykälä-kabinetissa.

Eduskuntatalolta lähdemme Tamperetta kohti, pysähdymme matkan varrella ABC-asemalle, jossa voi halutessaan ruokailla ja/tai kahvitella omakustanteisesti. Arvioitu paluuaika Keskustorille on klo 18-19 välillä, tarkempi paluuaika tarkentuu, kun ollaan ABC-asemalla.

Matkan hinta:
25e/jäsen
25e/avustaja/perheenjäsen, 35e/muut

Muistathan, jos sinulla on henkilökohtaisen avustajan päätös, voit hakea avustajan matkakuluja vammaispalvelusta. Jos sinulla ei ole henkilökohtaisen avustajan päätöstä ja tarvitset matkalle avustajaa, voit hakea tukea avustajan kuluihin omalta yhdistykseltä. Tarvittaessa autamme ja opastamme matkakulujen hakemisessa.

HUOM! Ilmoittautumisia vastaanotetaan ma 11.3.2024 klo 9.00 alkaen puhelimitse 045 117 3730 tai sähköpostitse: tsiry.posti@gmail.com. Ilmoitathan ruoka-allergiat. Paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Matkan järjestävät yhteistyössä Tampereen Seudun Invalidit ja Pirkanmaan CP-yhdistys ry

Tervetuloa mukaan!


Kesäkarkelot 2024

Missä ja milloin? Kesäkoti Aitoranta, Tampere, lauantaina 15.6.2024 kello 13.00–17.00.

Tervetuloa mukaan kesäkarkeloihin 15.6.2024! Ohjelmaa on tarjolla vauvasta vaariin ja jokainen voi osallistua, ohjelma on esteetöntä. Ohjelmassa muun muassa luontopolku mielenkiintoisine tehtävineen, kalastusta, veneilyä sään salliessa, kisailuja ja karaokea. Voit osallistua ohjelmaan tai tulla vain nauttimaan päivästä Aitorannan kauniisiin maisemiin. Buffetti tarjoaa makkaraa, lättyjä ja mehua.

Aitsun kioskilta voi pikkurahalla ostaa mm. jätskiä, kaffetta, pullaa ja nameja.

Muistathan säänmukaisen pukeutumisen. Jos tarvitset kuljetusapuja, niin kerro meille ilmoittautuessasi.

Karkelot on maksuton tapahtuma. Jos tarvitset avustajan apuja, niin ota oma avustaja mukaan.

Karkelot järjestää yhteistyössä Tampereen Seudun Invalidit ry ja Pirkanmaan CP-yhdistys ry.

Ilmoittautumiset 13.6.2024 mennessä: tsiry.posti@gmail.com, puh. 045 117 3730 tai pirkanmaancp@gmail.com, puh. 0400 631 077.

Tapahtumassa on mahdollisuus myös saunomiseen. Yleinen saunavuoro naisille ja miehille on 4,50 euroa/hlö (kts. lisää www.tsiry.net).

Osoite: Kesäkoti Aitoranta, Hirviniementie 375, Tampere


Toimintaa ja tapahtumia

Tutustu yhdistyksen kerho- ja liikuntatoimintaan täältä.

CP-liiton valtakunnallisesta toiminnasta ja tapahtumista löydät lisätietoja tapahtumakalenterista.

Seuraa meitä facebookissa, sivuille päivitetään paljon mielenkiintoisia juttuja! Tästä facesivuille.


Liity jäseneksi

Liity Pirkanmaan CP-yhdistyksen jäseneksi täällä.

Yhteystietojesi muuttuessa, muistathan päivittää tietosi ajantasalle. Tästä linkistä pääset helposti päivittämään yhteystietosi!


Yhdistyksen yhteystiedot

Yhdistyksen postiosoite: 
Pirkanmaan CP-yhdistys ry (c/o Paula Ahti), Jaakonraitti 8, 33870 Tampere
Puhelin: 040 063 1077
Sähköposti: pirkanmaancp@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/PirkanmaanCP/

Yhdistyksen tilinumero: FI28 5730 0820 6317 74

Puheenjohtaja
Paula Ahti
puh. 0400631077, pirkanmaancp(at)gmail.com


Yhdistyksemme yhteistyökumppaneita


Liiton työntekijä on tukenasi

CP-liiton työntekijät tukevat jäseniämme ja jäsenyhdistyksiämme monissa arkeen ja elämään liittyvissä asioissa. Oli asiasi iso tai pieni, ole rohkeasti yhteydessä oman yhdistyksesi nimettyyn työntekijään, jonka yhteystiedot löydät tämän sivun alareunasta.

Voit ottaa yhteyttä esimerkiksi vertaistukiasioissa tai vaikkapa toimin­taan liittyvissä toiveissa. Hän myös mielellään kuulee kuulumisia eri puolilta Suomea.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaan ja ta­paamaan muita vertaisia sekä tietenkin meitä!

Kysy lisää

suunnittelija (yhdistykset)

Teija Ritvanen

0440592634