Toimintaa ja tapahtumia

Tapahtumat

Tiedotamme täällä Lahden seudun CP-yhdistyksen toiminnasta ja tapahtumista.

CP-liiton valtakunnallisesta toiminnasta ja tapahtumista löydät lisätietoja tapahtumakalenteristamme.

Lautapeli-illat Trion palvelutorilla

Pelaamme lautapelejä Trion palvelutorin Järvi-tilassa keskiviikkona 15.11. ja 20.12. klo 17-20, os. Aleksanterinkatu 18 ja 2. kerros.

Jos sinulla on kotonasi joku hyvä peli, niin ota se ihmeessä mukaan, päätämme yhdessä paikan päällä mitä pelaamme. Aikaisemmissa peli-illoissa olemme pelanneet Unoa, Alfabetiä, Menolippua, Tribondia, Pohjolan aarteita, Trivial pursiutia, Asikkala-peliä, Vesijärvi-peliä ja pakohuone-palapeliä, on kyl ollut tosi kivaa.

Keskiviikkona 15.11. on tarkoitus pelata pakohuone-palapeli loppuun, mutta ehkä siinä muutakin ehtii pelata.

Jos nuo illat eivät sovi, mutta haluaisit jatkossa pelata cp-yhdistyksen kanssa lautapelejä, ole yhteydessä Ilonaan, ilona.ihaksi@gmail.com , puh. 0500 604 590 tai seuraa cp-yhdistyksen jäsenkirjettä, fb- tai kotisivuja. Muuten ilmoittautumista ei tarvita, senkun tuutte vaan pelailemaan.

Huom! Emme pidä toistaiseksi lautapeli-iltoja Heinäkadulla.

Kuvassa näkyy pöydällä Menolippu Euroopan pelilauta. Kartta on piirretty ja siinä näkyy reittejä kaupungista toiseen.
Kuvassa Menolipun Eurooppa -versio, jota pelasimme toukokuussa.

Palapeli-illat Trion Palvelutorilla

Kokoamme palapelejä Trion palvelutorin Järvi-tilassa torstaina 30.11. ja 14.12. klo 16-20, os. Aleksanterinkatu 18 ja 2. kerros.

Yritetään saada kokoon 500 palan palapeliä. Otan useamman mukaan, voidaan paikan päällä valita mieleinen peli. Syyskuussa saatiin hyvin 500-palainen palapeli 4 tunnissa kokoon, ei tehnyt tiukkaakaan kuten kuvista näkyy.

Ja vaikka et palapeleistä välittäisikään, tule silti paikan päälle juttelemaan. Siinä palojen asettelun ohessa on hyvä puhua ihan kaikesta maan ja taivaan väliltä, ja hauskaa on!

Kuva koostuu kahdesta osasta. Ylemmässä kuvassa neljä ihmistä kokoaa pöydän ääressä palapeliä. Alemmassa kuvassa palapeli on valmis, 3 ihmistä hurraa ja juhlii kädet ylhäällä tai edessä sen valmistumista. Palapeli esittää yksisarvisperhettä satumaisemassa.

Pikkujoulut

CP-yhdistys viettää pikkujouluja tiistaina 12.12. klo 17-20 Ravintola Voitossa, os. Salpausselänkatu 8, Lahden Urheilukeskus.

Ohjelmassa Jouluateria, mm. erilaisia joulukaloja, tilliperunaa, rosollia, joulukinkkua, karjalanpaistia ja laatikoita, sekä jonkinlaista tutustumisleikkiä.

Jouluaterian omavastuu on 15 euroa.

Se pitää maksaa CP-yhdistyksen tilille FI80 5612 1120 4783 64. Kirjoita viestikohtaan kenen ateria / ateriat summalla maksat. Mahdolliset avustajat saavat ilmaisen ruoan.

Sitovat ilmoittautumiset 4.12. mennessä Ilonalle, s-posti: ilona.ihaksi@gmail.com, puh. 0500 604 590. Ilmoita itsesi lisäksi mahdollinen avustaja sekä ruoka-aineallergiat.

Jos olet ilmoittautunut, etkä sitten pääsekään paikalle, ole kiltti ja peru ilmoittautumisesi, niin yhdistyksen ei tarvitse maksaa ylimääräistä aterioista.

Jos haluat, ota mukaasi pikku paketti. Saat sitten sellaisen myös lähtiessä.


Säännöllinen toiminta

Tiedotamme täällä Lahden seudun CP-yhdistyksen säännöllisestä toiminnasta kuten kerhoista.

CP-yhdistyksen salivuoro jatkuu syyskuussa 2023!

Yhdistyksellä on salivuoro sunnuntaisin klo 14-16 Lotilan koululla, os. Vuoksenkatu 9. Tervetuloa pelaamaan bocciaa kourulla tai heittäen, tai pelaamaan sählyä pehmeällä pallolla. Mutta tule terveenä. Tämä liikunta on ilmaista kaikille osallistujille!

Syksyn viimeinen kerta on 17.12., sen jälkeen jäämme joulutauolle.

Kysy lisää Karilta, puh. 040 8234 380, khyvarine@hotmail.com tai Ilonalta, puh. 0500 604 590, ilona.ihaksi@gmail.com.

Yhdistyksellä on lattiacurlingpeli. Ilmoittele Karille tai Ilonalle, jos sitä haluat joskus pelata, niin tiedämme sitten ottaa curlingin vuorolle mukaan. Curlingin ”kiviä” voi heittää kahvasta tai ne voi
laittaa liikkeelle työntökepin avulla. Hauskaa hommaa, tule mukaan, laitetaan salin
lattialla hurjat pelit pystyyn! Curling-ottelua ei ole ratkaistu ennen, kuin viimeinen kivi on pysähtynyt. Tämän pelin haaste ei ole se, ettei kiveä saisi osumaan maaliin. Vaikeaa on saada se pysymään maalissa.

Pelejä voi tulla ihan vaan kokeilemaan. Pakko ei oo jatkaa, jos ei meno miellytä.
Tervetuloa vaikka vain kerran

Huom! Sählyä ovat tervetulleita pelaamaan ilmaiseksi ihan kaikki vapaaehtoiset. Ei tarvitse olla yhdistyksen jäsen, ei osata pelata, ei avustaa ketään, riittää kun pyörii kentällä pehmeän pallon perässä oman tyyliin. Mailoja saa lainata yhdistyksen kassista. Meillä ei ole omasta takaa pelaajia niin paljon, että saisimme kunnon pelit aikaseksi.

Kaksi pelaajaa sähkömopossa ja pyörätuolissa ihastelevat lattiacurlingin lopputilannetta liikuntasalissa. Pelaajat katsovat kameraan ja hymyilevät leveästi.
Lattiacurlingia Lotilan koulun liikuntasalissa ja hauskaa on.

Kysy lisää säännöllisestä toiminnasta suoraan yhdistyksestä: 

Kari Hyvärinen p. 040 8234 380 / khyvarine@hotmail.com tai
Ilona Ihaksi p. 0500 604 590 / ilona.ihaksi@gmail.com


Muu toiminta

Cp-jalkapallo

Oletko kiinnostunut cp-jalkapallosta. Lahtelainen harrastejalkapalloseura Stars tarjoaa nyt mahdollisuutta aloittaa lajin harrastaminen rennossa ilmapiirissä. Ei väliä oletko mies/nainen tai tyttö/poika, tarvittaessa muodostetaan vaikka sekajoukkue. 
Mikäli kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä jalkapalloseurastars@gmail.com .

Ystäväntupa Elma

Ystäväntupa Elma on auki tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 11.30-13.30 osoitteessa Kauppakatu 42 B (sisäänkäynti kerhohuoneeseen takapihan kautta). Ystäväntupa Elmassa järjestetään kaikenlaista toimintaa. Joka kerta on kahvipannu kuumana ja erilaista tarinaa kuultavana. Toiminta on täysin maksutonta. 
Lisätietoja saat Raija Hauhialta p. 040 966 2466.

Kysy lisää

suunnittelija

Tuula Koivula

0440533406