Tule järjestöassistentiksi CP-liittoon!

Julkaistu 14.9.2021

CP-liitossa on avoinna järjestöassistentin 12 kuukauden määräaikainen työ. Työ alkaa sopimuksen mukaan marras-joulukuussa 2021.

Järjestöassistentin työtehtäviin kuuluu monipuolinen järjestötyö, johon sisältyy:

  • jäsenyhdistysten tukeminen
  • avustaminen jäsenjärjestöavustuksissa
  • avustava neuvonta ja ohjaus kohderyhmän asioissa eri viestintäkanavia hyödyntäen.

Tehtävä edellyttää vähintään toisen asteen ammatillista tutkintoa. Toivomme kiinnostusta vammaisjärjestössä tehtävään työhön, yhdistystoimintaan ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä hyvää kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa.

Työtehtävä liittyy STEA:n rahoittamaan Paikka auki 2-hankkeeseen. Työntekijä saa hankkeen aikana henkilökohtaista ohjausta ja neuvontaa oman työllistymisensä edistämiseen mutta ei työssä mahdollisesti tarvittavaa avustusta. Hankkeen tavoitteena on tarjota työkokemusta ja ohjausta siten, että henkilö työllistyy hankkeen jälkeen edelleen työmarkkinoille.

Tehtävään valinta edellyttää, että henkilö on osatyökykyinen ja ei ole työsuhteessa palkkaushetkellä. Erityisenä etuna katsomme CP-liiton oman kohderyhmän tuntemuksen.

Tarjoamme

  • merkityksellisen työn vammaisjärjestössä
  • esteettömät toimitilat ja oman työhuoneen
  • kattavan työterveyshuollon
  • liukuvan työajan ja kesätyöajan.

Tehtävä sijoittuu Sosiaalialan järjestöjen työehtosopimuksen vaativuusryhmään 2. Työpiste sijaitsee liiton keskustoimistolla Helsingissä Malmilla, Malmin kauppatie 26.

Lähetä hakemus ja CV 8.10.2021 mennessä osoitteeseen rekry@cp-liitto.fi  Merkitse otsikkoon Paikka auki 2.

Lisätietoja tehtävästä: järjestöpäällikkö Virpi Peltomaa, puh. 040 505 8329.

Suomen CP-liitto ry on valtakunnallinen järjestö, joka toimii lapsuudestaan neurologisista syistä liikuntavammaisten henkilöiden ja heidän läheistensä yhdenvertaisten mahdollisuuksien kehittämiseksi yhteiskunnassa sekä tarjoaa vertaistukea ja neuvontaa elämän eri tilanteisiin.  Liiton toiminta koostuu yleishyödyllisestä järjestötoiminnasta ja kaupungeille, kunnille sekä Kelalle tarjottavista palveluista. Liitolla on 20 jäsenyhdistystä eri puolella Suomea, joissa on yhteensä 3000 jäsentä.

CP-liiton kohderyhmään kuuluu 21 000 ihmistä, joilla on cp-vamma, mmc, hydrokefalia tai normaalipaineinen hydrokefalia sekä 100 000 läheistä. Kohderyhmäämme kuuluvat myös ihmiset, joilla on motorisen oppimisen vaikeus tai lievempiä motoriikan vaikeuksia

Kysy lisää

järjestöpäällikkö

Virpi Peltomaa

040 505 8329