Tulisitko kurssitöihin kesällä 2024?

Julkaistu 19.12.2023
kurssityöntekijöitä hyppäämässä ilmaan
Kurssityöntekijöitä kesältä 2023.

Järjestämme jälleen kesällä 2024 STEA:n rahoittamia sosiaalisen valmennuksen kursseja henkilöille, joilla on cp-vamma, mmc tai hydrokefalia. Tarkemmat tiedot löydät verkkosivuiltamme tästä.

Työn kesto on 7 vuorokautta/kurssi. Jokainen kurssi alkaa orientaatiopäivällä, jossa perehdytämme tarkemmin työn sisältöön. Lisäksi työsuhteeseen kuuluu kaikkien työntekijöiden yhteinen koulutuspäivä 4.5.2024.

Haemme kursseille sekä avustajia, että lähityöntekijöitä.

Avustajat mahdollistavat vammaisten kurssilaisten osallistumisen avustamalla perustoiminnoissa (pukeutuminen, ruokailu, peseytyminen, wc-toiminnot ja liikkuminen). Työ on 2-vuorotyötä. Kurssitiloissa meillä on käytössämme henkilönostimet ja muut siirtämisen apuvälineet, mutta hyvä kestävyys- ja lihaskunto helpottavat merkittävästi työstä suoriutumista.

Lähityöntekijät hoitavat perhekursseillemme osallistuvia lapsia ja toteuttavat lapsiryhmille suunniteltua ohjelmaa kurssipäivien aikana. Vammaisen lapsen perushoitoon saattaa kuulua myös vanhempien antaman ohjeistuksen mukaisesti esimerkiksi oireiden tarkkailua, lapsen rauhoittelua taikka letkuruokinnasta tai katetroinnista huolehtimista.

Työntekijän tulee olla 20 vuotta täyttänyt. 

Hae töihin tästä avautuvalla sähköisellä lomakkeella. Liitä hakemuksen mukaan CV:si.

Hakuaika päättyy maanantaina 2.2.2024. Ilmoitamme valinnoista helmikuun aikana. Jos et tule valituksi, voit halutessasi jäädä varalistalle. Saatamme tarvita lisätyöntekijöitä kesän kuluessa.

Tule rohkeasti mukaan reippaaseen porukkaamme!

Kysy lisää

johtava asiantuntija

Päivi Ritvanen

040 765 9497