Tulisitko kurssitöihin Suomen CP-liittoon?

Julkaistu 16.12.2022

Järjestämme sosiaalisen valmennuksen kursseja henkilöille, joilla on cp-vamma, mmc tai hydrokefalia. Tarkemmat tiedot löydät verkkosivuiltamme cp-liitto.fi/sova.

Tarvitsemme hyviä avustajia, jotka mahdollistavat kurssilaisten osallistumisen toimintaan. Työ on auttamista henkilön perustoiminnoissa (pukeutuminen, ruokailu, peseytyminen, wc-toiminnot ja liikkuminen). Apuna käytetään henkilönostimia ja muita siirtämisen apuvälineitä, mutta hyvä kestävyys- ja lihaskunto helpottavat merkittävästi työstä suoriutumista.

Tarvitsemme luotettavia lähityöntekijöitä, jotka toteuttavat perhekursseillamme lapsiryhmille suunniteltua ohjelmaa ja hoitavat lapsia kurssipäivien aikana. Vammaisen lapsen perushoitoon saattaa kuulua myös vanhempien antaman ohjeistuksen mukaisesti esimerkiksi oireiden tarkkailua, lapsen rauhoittelua taikka letkuruokinnasta tai katetroinnista huolehtimista.

Sinun tulee olla 20 vuotta täyttänyt. Varsinainen kurssityö kestää 7 vuorokautta/kurssi. Jokainen kurssi alkaa työntekijöiden orientaatiopäivällä, jossa perehdytämme tarkemmin työn sisältöön. Lisäksi työsuhteeseen kuuluu kaikkien työntekijöiden yhteinen koulutuspäivä 6.5.2023.

Hakuaika päättyi 30.1.2023, mutta rekrytoimme vielä varalle tarvittavia henkilöitä. Voit jättää hakemuksesi tästä tai tehdä vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostitse osoitteeseen anne.heiskanen@cp-liitto.fi

Kysy lisää

koordinaattori

Anne Heiskanen

044 059 2600

johtava asiantuntija

Päivi Ritvanen

040 765 9497