Verkossa: Kipu ja cp-vamma -webinaari

16.5.2023

Kello: 10.00 - 12.00

Teams


Tule kuulemaan asiantuntijoiden puheenvuoroja kivusta, sen hoidosta, kivunhallintakeinoista sekä ajankohtaisesta cp-vammaan ja kipuun liittyvästä tutkimuksesta.

Webinaari on maksuton ja avoin kaikille.

Webinaarissamme fysiatrian erikoislääkäri Kristiina Kokkonen ja hankepäällikkö Heidi Krogell Suomen Kipu ry:stä kertovat kivusta, kivun hoidosta ja kivunhallintakeinoista. Kuntoutuksen yliopettaja Ira Jeglinsky-Kankainen Arcada ammattikorkeakoulusta kertoo cp-vammaan liittyvästä kivusta ja parhaillaan käynnissä olevasta yhteispohjoismaisesta kipututkimuksesta.

Webinaarin aikana on mahdollista kysyä luennoitsijoilta kysymyksiä.

Ilmoittaudu webinaariin 14.5.2023 mennessä tämän linkin kautta. Lähetämme ilmoittautuneille Teams-linkin maanantaina 15.5.2023. Halutessasi voit myös jättää puhelinnumerosi, johon lähetämme Teams-linkin webinaaripäivän aamuna.

Webinaarin järjestävät yhteistyössä Suomen CP-liitto ry ja Suomen Kipu ry.

Puhujat

Lääkäri Kristiina Kokkonen. Hymyilevä tummatukkainen nainen, jolla on valkoinen paita.

Kristiina Kokkonen

Kivunhoitoon erikoistunut Kristiina Kokkonen on auttanut lukuisia kipuoireista kärsiviä. Kokkonen työskentelee usealla toimipisteellä ja siten kohtaa hyvin erilaisia ja eritaustaisia potilaita. Kokkosen asiakkaat kuvailevat häntä kuuntelevaksi ja empaattiseksi lääkäriksi, joka todella pyrkii löytämään ratkaisuja. Kokkonen on Suomen Kivussa monelle tuttu yhdistyksen teemailtojen asiantuntijalääkärinä, joka kertoo selkeästi ja kansantajuisesti kroonisen kivun hoidosta ja kivunhallintakeinoista.

Heidi Krogell on silmälasipäinen hymyilevä nainen, jonka hiukset letitetty päälaelta ja sidottu niskan taakse kiinni. Taustalla sumea katunäkymä.

Heidi Krogell

Suomen Kipu ry:n hankepäällikkö Heidi Krogell on kivun hoitoon ja kuntoutukseen perehtynyt toimintaterapeutti. Hänellä on myös pitkä kokemus työskentelystä hoitajana ihmisten kanssa, joilla on CP-vamma. Krogellilla on ymmärrystä kivun tuomista haasteista arkeen ja käytännönläheinen ote kertoa kivunhallinnan keinoista.

Ira Jeglinsky-Kankainen seisoo portailla nojaten kaiteeseen. Hänellä hymyilee ja hänellä on silmälasit, lyhyt musta tukka ja musta neuletakki. Taustalla lintuja esittävä seinämaalaus.

Ira Jeglinsky-Kankainen

Kuntoutuksen yliopettaja Ira Jeglinsky-Kankainen on alun perin koulutukseltaan fysioterapeutti ja työskennellyt pitkään henkilöiden kanssa, joilla on erilaisia toimintarajoitteita. Jeglinsky-Kankainen tekee paljon yhteistyötä pohjoismaalaisten cp-asiantuntijoiden kanssa ja on CP-liiton pitkäaikainen ja luotettu yhteistyökumppani.


Kysy lisää

järjestöpäällikkö

Virpi Peltomaa

040 505 8329

viestintäpäällikkö

Eeva-Liisa Kiviniemi

0447478612