Tukea arkeen

Vertaistukea, neuvontaa ja konkreettista tukea arkeen

CP-liitto järjestää toimintaa, kursseja, luentoja ja koulutuksia kohderyhmäänsä kuuluville lapsille, nuorille ja aikuisille sekä heidän läheisilleen. CP-liiton aikuistoiminnan ytimessä on tiedon jakamisen lisäksi vertaistuki. Yhteinen kokemusten jakaminen luo syvän ymmärretyksi tulemisen tunteen. Huomaat, että et ole yksin ajatustesi ja kokemustesi kanssa. 

Kannustamme myös kohderyhmäämme pitämään itse huolta itsestään. Siksi liikunta on toiminnassamme tärkeässä roolissa. Haluamme tukea kohderyhmäämme liikkumaan aktiivisesti ja löytämään arkeensa sopivia liikunta- ja harrastusmahdollisuuksia. Tuotamme myös materiaaleja, kuten jumppavideoita. 

Vertaistuen lisäksi tarjoamme sosiaalineuvontaa muun muassa tukiin ja palveluihin liittyvissä asioissa. Voit ottaa yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai verkkosivujemme chat-palvelun avulla (arkisin 9-15).

Perhelomittajapalvelumme ja avustajapalvelumme tarjoavat taloudellista tukea kohderyhmäämme kuuluville ihmisille, jotka tarvitsevat avustajaa itselleen ja läheisille, jotka kaipaavat hoitajaa lomansa ajaksi. 

Pyörätuoleissa istuvat nainen ja mies keskustelevat pöydän ääressä. Pöydällä on kannettava tietokone ja kaksi kahvikuppia. Taustalla näkyy tiilirakennus.