Ylihärmä: Vertaistapaaminen perheille, joissa lapsella on mmc ja/tai hydrokefalia

28.4.2023 - 30.4.2023

Härmän kylpylä


Viikonloppu Härmän kylpylässä on tällä kertaa tarkoitettu perheille, joissa 1–17 -vuotiaalla lapsella on mmc ja/tai hydrokefalia. Valitsemme mukaan hakemusten perusteella enintään 8 perhettä. Valintaperusteena on, että perheistä ja lapsista muodostuisi mahdollisimman vertaistuellinen ryhmä.  Viikonlopun tarkoituksena on virkistyminen, rentoutuminen ja vertaisten seurasta nauttiminen.
 
Nautimme viikonlopun ajan kylpylän vesielementeistä ja ympäristöstä sekä toistemme seurasta ja levosta. Järjestämme lauantaina päivällä lastenhoidon, jonka aikana vanhemmilla on mahdollisuus vertaiskeskusteluihin työntekijöiden ohjauksessa. Viikonlopussa mukana työntekijät Laura ja Päivi.

Kuvan oikeassa reunassa käsi valuttaa vettä uima-altaaseen. Käsi heijastuu veden pinnasta.


Viikonlopun kustannukset: Omavastuut ovat 80 €/aikuinen ja 40 €/lapsi. Omavastuista voi myös sopia, jos esim. korona on rasittanut taloutta. Matkakulut ovat omakustanteiset.
Hintaan sisältyy majoittuminen, allasosaston ja kuntosalin käyttö, mahdollisuus osallistua kylpylän vapaa-ajan ohjelmaan ja seuraavat ruokailut: perjantain päivällinen, lauantain aamupala, lounas, päiväkahvi/välipala, päivällinen ja iltapala sekä sunnuntain aamupala ja lounas.
 
Miten mukaan
Hakuaika alkaa maanantaina 6.3.2023 klo 16.00. Osallistujat valitaan hakemusten perusteella ja lähetämme sähköpostitse tiedon valinnasta 14.4.2023 mennessä niille, jotka ovat tulleet valituiksi.

Jätä hakemus tästä 6.4.2023 mennessä.

Kysy lisää

suunnittelija, lapsiperheet

Laura Puhakka

040 754 0914

johtava asiantuntija

Päivi Ritvanen

040 765 9497