Verkossa: Valokuvahaaste #aktiivinenalkuvuosi

18.1.2021

Verkossa


Aloita vuosi aktiivisesti ja osallistu valokuvahaasteeseen!

Lähde nauttimaan luonnossa liikkumisesta, ota kuva ulkoilustasi ja jaa se somessa. Samalla voit osallistua terveysjärjestöjen yhteiseen Aktiivinen alkuvuosi -liikuntakampanjaan.

Aktiivinen alkuvuosi -kampanja on suunnattu kaikille lisämotivaatiota liikkumiseen kaipaavalla. Maanantaina 4.1. alkava kampanja koostuu viidestä valokuvahaasteesta, jotka julkaistaan liiton somekanavissa maanantaisin. 

Kampanja-aika on 4.1.-7.2.2021. 

Kampanjaan voi osallistua lataamalla oman viikon haasteeseen liittyvän kuvan sosiaalisen median kanaviin. Käytä kuvan yhteydessä tunnistetta #aktiivinenalkuvuosi. Valokuvahaastekampanjan tavoitteena on innostaa ihmisiä liikkumaan ja ulkoilemaan, ja samalla jakamaan omia hyvänmielen kuvia muiden iloksi ja innostukseksi. 

Kaikki kampanja-aikana omia kuvia Facebookin, Instagramiin tai Twitteriin ladanneet osallistuvat liikunnallisen tuotesettien arvontaan. Mitä useammalla kuvalla osallistut, sen paremmat mahdollisuudet sinulla on voittaa. 

Kampanjan säännöt 

Kaikki kampanja-aikana 4.1.-7.2. #aktiivinenalkuvuosi-tunnisteella Instagramissa, Twitterissä tai Facebookissa julkaistut kuvat osallistuvat tuotepalkintojen arvontaan. Arvonta suoritetaan kampanjan päätyttyä. Voittajien nimet voidaan julkaista järjestäjätahojen internetsivuilla ja somekanavissa.  

Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Järjestäjällä on oikeus valita uusi voittaja, mikäli henkilöön ei saada yhteyttä. 

Kilpailu ei ole Facebookin, Twitterin tai Instagramin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity edellä mainittuihin tahoihin.  

Järjestäjä pidättää oikeuden säätöjen muutoksiin. 

Kampanjassa mukana olevat tahot: Allergia-, iho- ja astmaliitto / Luontoliikkujat-hanke, CP-liitto, Diabetesliitto, Mielenterveyden keskusliitto, Psoriasisliitto / Vertaistervarit, Reumaliitto.