Verkossa: Aikuisten maanantaikahvilassa soivat elämäni biisit!

6.3.2023

Kello: 16.30 - 18.30

Verkossa


Tällä kerralla maanantaikahvilassa soivat Elämän tärkeimmät biisit!

Puhumme musiikin hyvää tekevästä voimasta ja arvuuttelemme toistemme elämän tärkeimpiä kappaleita. "Elämäni biisi" -TV ohjelman tapaan pääsemme arvuuttelemaan toisten biisejä ja opimme ehkä jotain uutta toisistamme muusiikkiin liittyvien tarinoiden kautta.

Jos haluat jakaa oman elämäsi biisin ja tarinan muille niin lähetä kappale ja toive sen esittäjästä Heidille sunnuntaihin 5.3. mennessä.

Voit lähettää toiveesi sähköpostilla heidi.huttunen@cp-liitto.fi tai viestillä numeroon 040-589 5893. Halutessasi voit käyttää myös Messenger-viestitoimintoa.

Maanantaikahvit siis klo 16:30 - 18:30 Zoomissa.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Linkki keskusteluun

Linkkiä klikkaamalla pääset liittymään mukaan virtuaalikahvilaan. Tapahtuma toteutetaan Zoom -videosovelluksen kautta. Zoomia on helppo käyttää tietokoneella, puhelimella tai tabletilla. 

Käy testaamassa linkkiä jo etukäteen ja kokeile avata yhteys hyvissä ajoin. Teknisten pulmien kanssa ota yhteyttä Heidiin.

Tapahtumassa voi käyttää videotoimintoa tai pelkkää ääntä. Ohjelmassa on myös chat-ominaisuus, jonka kautta voit osallistua keskusteluun kirjoittamalla.

Kysy lisää

suunnittelija (aikuistoiminta)

Heidi Huttunen

040 589 5893