Verkossa: Aikuisten maanantaikahvilassa aiheena lukemisen haasteet ja tukipalvelut

23.10.2023

Kello: 16.30 - 18.30

Verkossa


Yhteiskunnallinen osallisuus edellyttää hyvää luku- ja kirjoitustaitoa.

Onko sinulla hankaluuksia lukemisessa? Eikö kirjan pitäminen kädessä tai sivujen kääntäminen meinaa onnistua? Hyppiikö katse riveillä?

Tule jakamaan kokemuksia lukemisen haasteista ja kuuntelemaan millaisia ratkaisuja ja palveluja on tarjolla lukutaidon ja lukemisen tueksi aikuisille, jotka tarvitsevat tukea lukemiseen.

Vieraanamme Jaana Märsynaho Oulun kaupunginkirjaston Ahaa! – kirjasto aikuisten lukutaidon tukena -hankkeesta. Hankkeen tavoitteena on aikuisten monilukutaidon tukeminen ja kirjaston palvelujen kehittäminen niille aikuisille, joiden monilukutaito vaatii tukea. Lukutaito mahdollistaa oppimisen.

Ota kuppi kahvia, asetu mukavasti ja tule mukaan!

Tapahtuma järjestetään joka maanantai Zoomin kautta. Kahvila on kaikille avoin, eikä siihen tarvitse erikseen ilmoittautua.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Linkki keskusteluun

Linkkiä klikkaamalla pääset liittymään mukaan virtuaalikahvilaan.

Zoomia on helppo käyttää tietokoneella, puhelimella tai tabletilla. 

Käy testaamassa linkkiä jo etukäteen ja kokeile avata yhteys hyvissä ajoin. Teknisten pulmien kanssa ota yhteyttä yhteyttä aikuistoiminnan suunnittelija Heidiin.

Tapahtumassa voi käyttää videotoimintoa tai pelkkää ääntä. Ohjelmassa on myös chat-ominaisuus, jonka kautta voit osallistua keskusteluun kirjoittamalla.

Kysy lisää

suunnittelija (aikuistoiminta)

Heidi Huttunen

040 589 5893