TÄYNNÄ Kurjenrahkan kansallispuisto: Suomen Luonnon päivä

28.8.2021

Kello: 11.00 - 15.00

Kurjenrahkan kansallispuisto


Huom. Koronatilanteesta johtuen tapahtuman osallistujamäärä on jo täyttynyt. Tapahtuma on vain ilmoittautuneille henkilöille.

Suomen luonnon päivää vietetään 28.8. Päivän kunniaksi järjestetään esteettömiä luontotapahtumia Kiljavalla, Kurjenrahkassa ja Liesjärvellä. Tapahtumien yhteydessä on mahdollisuus tutustua uusiin esteettömiin reitteihin, kokeilla luontoliikunnan apuvälineitä tai vaikkapa nukkua yö esteettömässä metsähotellissa. Samana päivänä vietetään Suomen Ladun Nuku yö ulkona -tapahtumaa ja Kiljavalle rakentuu tämän puitteissa esteetön metsähotelli.

Tapahtumista vastaavat yhteistyössä eri vammaisjärjestöt Metsähallituksen ja Suomen Ladun kanssa. Suomen CP-liiton työntekijä on mukana tapahtumissa Kiljavalla ja Kurjenrahkassa. Tapahtumat ovat maksuttomia ja kaikille avoimia. Tervetuloa!

Piirroskuvitus, jossa kumpuilevassa maasossa on puita, pensaita ja valkoisia kukkia. Taivaalla on pilviä.

Kurjenrahkan tapahtumassa ohjelmassa on luontoliikunta-apuvälineiden ja toimintavälineiden kokeilua, ohjausta ja neuvontaa välineiden soveltuvuudesta sekä opastusta luontoliikunnan mahdollisuuksista ja luontoharrastuksista. Lisäksi ohjelmassa on erätaito- ja luontorasteja. Paikalla on Malikkeen maastoliikkumisen toimintavälineitä, joita Paralympiakomitean Solia-toiminta esittelee. Malike ei ole paikalla tapahtumassa.