Pääseekö mukaan? Webinaari yhdenvertaisesta koululiikunnasta

5.2.2024

Kello: 17.00 - 19.00

Verkossa


Tule oppimaan lisää yhdenvertaisesta koululiikunnasta! Maksuton webinaari on suunnattu kasvatuksen ja koulutuksen ammattilaisille ja opiskelijoille sekä aiheesta kiinnostuneille.

Nykyisessä hallitusohjelmassa on useita kirjauksia liikunnan lisäämisestä koulupäivään eri koulutusasteilla. Webinaarissa kuullaan puheenvuoroja koululiikunnan tärkeydestä lapsille ja nuorille, joilla on toimintarajoite sekä pohditaan keinoja, miten liikuntaa saa lisättyä koulupäivään.

Webinaarin puheenvuorot:

  • Jyväskylän ammattikorkeakoulun johtava asiantuntija Piritta Asunta kertoo miten tukea toimintarajoitteisten lasten aktiivisuutta ja mahdollisuutta osallistua koululiikuntaan.
  • Opettaja Elina Mäkikunnas kertoo, miksi koululiikunta on jokaiselle välttämätöntä nyt ja tulevaisuudessa. Mäkikunnaksella on lihassairauden vuoksi kokemuksia koululiikunnasta sähköpyörätuolin käyttäjänä.
  • HUS:n liikuntalääketieteen neurologi Kristina Laaksosen puheenvuorossa kuullaan miten hoitava taho voi tukea oppilaan turvallista osallistumista koululiikuntaan.

Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan webinaariin tästä. Ilmoittautuminen päättyy 1.2.2024.

Aiheeseen perehdytään lisää toisessa ammattilaisille suunnatussa webinaarissa 4.4.2024. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan huhtikuun webinaariin tästä.

Webinaarin järjestävät yhteistyössä CP-liitto ja Lihastautiliitto.

Lisätietoja webinaarista antaa Lihastautiliiton asiantuntija Liisa-Maija Verainen:
liisa-maija.verainen@lihastautiliitto.fi.

Kysy lisää

suunnittelija (liikunta, nuoret)

Heli Valtiala

0447547709