Ilomantsi: Rauhoitu Möhkössä luontoloma

21.9.2023 - 24.9.2023

Ilomantsi


Irtaudu arjesta ja tule mukaan etsimään voimavaroja luonnosta.

Loma on tarkoitettu aikuisille, joilla on cp, mmc, hydrokefalia tai nph. Loma sopii henkilöille, jotka pitävät luonnosta ja luonnossa liikkumisesta.

Jos tarvitset apua päivittäisissä toimissa tai ulkona liikkumisessa, tulee sinulla olla mukana oma avustaja. Pieniä avuntarpeita varten tapahtumassa on yleisavustaja.

Viikonlopun ajan tukikohtana toimii Möhkön kylässä sijaitseva Mantan majatalo. Möhkön kylä sijaitsee Suomen itäisimmässä kunnassa Ilomantsissa, Venäjän rajan lähellä. Matkaa Ilomantsin kirkonkylältä Möhköön on 21 km.Majoittuminen tapahtuu 2-4 hengen huoneissa. Loma alkaa torstaina päivällisellä ja päättyy sunnuntaina lounaaseen.

Tavoitteena on tarjota voimaannuttavia, arjesta irrottavia luontokokemuksia, mahdollisuuksia keskusteluun vertaisten kesken yhteisen tekemisen lomassa.

Loman omavastuuhinta on 70€ / henkilö. Sisältää ohjelman ja majoituksen täysihoidolla. Myös avustajat maksavat omavastuun. Omavastuu laskutetaan ennen tapahtumaa.

Matkat ovat omakustanteiset. Joensuusta Möhköön järjestämme esteettömän yhteiskuljetuksen, joka on osallistujille maksuton.

Hae mukaan 13.8. mennessä täällä

Paikkoja on rajoitetusti!!

Osallistumisen voi perua terveyssyistä lääkärintodistuksella.

Kysy lisää

suunnittelija (aikuistoiminta)

Heidi Huttunen

040 589 5893