Verkossa: Hyvinvointivalmennus

21.4.2021 - 30.6.2021

Kello: 12.00 - 13.30

Verkossa


Nuori nainen selin, kädet levitettyinä sivuille. Taustalla puistomaisema ja auringonpaiste.

Valmennus siirretty syksyyn.

Kevään valmennus siirretään syksyyn. Lisätietoja ja uusi tapahtumailmoitus tulee tapahtumakalenteriin myöhemmin.


Lisää hyvää oloa!

Haluatko voida paremmin ja lisätä jaksamistasi arjessa? Oletko motivoitunut kehittämään itseäsi ja kokeilemaan uusia asioita?

Tule mukaan hyvinvointivalmennukseen.

Inspiroiva valmennus auttaa sinua tekemään kokonaisvaltaisia muutoksia elämässäsi. Hyvinvointivalmennuksessa saat tietoa ja tukea sekä kannustusta, jotka auttavat sinua omassa prosessissasi. Kuuden kerran valmennuksessa keskitymme ravintoon, liikuntaan, mielen hyvinvointiin, uneen ja palautumiseen. Valmennus koostuu ammattilaisten tarjoamasta tiedosta ja kokemusten jakamisesta vertaisten kanssa.  Valmennuksen aikana tulet saamaan pieniä muutosta tukevia tehtäviä.

Valmennus on kohdennettu ensisijaisesti henkilöille, joilla on mmc tai hydrokefalia. Paikkoja on rajoitetusti, joten kerrothan hakemuksessasi, miten juuri sinä voisit hyötyä valmennuksesta. Ilmoittautuessasi sitoudut osallistumaan jokaiselle ryhmäkerralle. Haku viimeistään 31.3. Tieto valinnoista ilmoitetaan hakijoille sähköpostitse 7.4. Valmennus on maksuton ja se toteutetaan verkossa, teams-sovelluksen kautta.

Ajankohdat: 21.4., 5.5., 19.5., 2.6., 16.6., 30.6., klo 12-13.30.

Ilmoittautuminen: https://link.webropolsurveys.com/S/FDC364BA31DDFB71