Tukea ja toimintaa aikuisille

Neljä naista ulkona hopeapajun katveessa. Yksi naisista istuu sähköpyörätuolissa, toinen manuaalipyörätuolissa. Toiset kaksi seisovat. Kaikki hymyilevät.


Vastaa kyselyymme yksinäisyydestä ja hyvinvoinnista

Hei nuori tai aikuinen, joka kuulut kohderyhmäämme. Toivoisimme, että kävisit vastaamassa yksinäisyyteen ja hyvinvointiin liittyvään kyselyymme.

Haluaisimme tietää miten voit, ja onko sinulla läheisiä ihmisiä ympärillä.

Miksi kysymme? Siksi, että olet meille tärkeä ja haluamme kehittää toimintaamme, jotta se vastaisi entistä paremmin tarpeitasi. Toiminnalla tarkoitamme tapahtumia, kokoontumisia, kursseja, palveluja ja yhdistysten kanssa tekemäämme yhteistyötä, mutta myös sinun ja muiden hyväksi tekemäämme vaikuttamistyötä. 

Käsittelemme kaikkia antamiasi vastauksia nimettöminä ja ainoastaan isompien kokonaisuuksien osana. Toivomme kuitenkin, että jätät meille yhteystietosi seurantakyselyä varten. Tämä on tärkeää, jotta voimme arvioida kehittämis- ja vaikuttamistyömme tuloksia.

Yhteystietojen jättämistä varten on erillinen linkki, johon ohjaudut kyselyn täyttämisen jälkeen. Arvomme mukavia pakintoja kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken!

Kyselyyn vastaaminen kestää noin 10–15 minuuttia. Yleensä kannattaa valita ensimmäisenä mieleen tuleva vaihtoehto.

Kiitos, kun annat aikaasi!
terveisin CP-liiton väki


Iloa ja elämyksiä aikuistoiminnasta

Seitsemän henkilöä ryhmäkuvassa Repoveden kansallispuisto -kyltin alla. Taustalla talon seinä, jossa kyltin lisäksi puusta veistetty kettu.
Aikuistoimintaan kuuluu monenlaista toimintaa. Kuvan seurue kävi retkeilemässä Repovedellä 2019.

CP-liiton aikuistoiminta tarjoaa vapaa-ajan toimintaa, koulutusta, vertaistukea, iloa ja elämyksiä kaikille CP-liiton kohderyhmään kuuluville, 18 vuotta täyttäneille aikuisille.

Toiminta voi olla esimerkiksi teematapahtumia, keskustelutilaisuuksia, liikuntaa, kulttuuria, tempauksia tai vaikkapa mökkiviikonloppu vertaisten kesken. Toiminnassa huomioidaan esimerkiksi lievästi vammaisten, nuorten aikuisten (18–29 v) ja senioreiden (55+) erityistarpeet. Toiminta on avointa kaikille kohderyhmään kuuluville toimintarajoitteista riippumatta. 

Osallistuminen ei edellytä CP-yhdistyksen jäsenyyttä. Jos haluat mukaan aikuistoimintaan, sinulla on kysyttävää, tapahtumaidea tai kehittämisehdotuksia, ota rohkeasti yhteyttä!

Aikuistoiminnan tapahtumat ja ilmoittautumisohjeet löydät tapahtumakalenteristamme.


Tukihenkilötoiminta

Tukihenkilö on koulutettu rinnalla kulkija, jolla on omakohtainen kokemus vammaisuudesta. Hänellä on tietoa ja kokemusta siitä, millaista on elää ja selviytyä vamman kanssa.

Elämän käännekohdissa voi tulla tilanteita, joissa oman vammaisuuden hyväksyminen tuntuu vaikealta. Silloin saman kokeneen tuki voi olla korvaamattoman tärkeää.

Jos kaipaat tukihenkilöä tai olet kiinnostunut itse toimimaan tukihenkilönä, ota yhteyttä aikuistoiminnan suunnittelijaan.

Kysy lisää

suunnittelija (aikuistoiminta)

Heidi Huttunen

040 589 5893

Lue lisää

Vertaistukea ja elämäniloa etäkahvitreffeiltä

CP-liiton kahvitreffit on tuonut Jaana Huhtalan elämään paljon hyvää.