Verkossa: Yksinäisyys -työpaja maanantaikahvilassa

24.4.2023

Kello: 16.30 - 18.30

Verkossa


Taustalla kannettava tietokone ja kahvikuppi, etualalla oranssi ympyrä, jossa teksti Aikuistoiminnan etäkahvitreffit, maanantaisin kello 16.30-18.30.

Ota kuppi kahvia, asetu mukavasti ja tule mukaan rupattelemaan vertaisten kesken.

Tänään pysähdymme yksinäisyyden äärelle ja pohdimme siihen liittyviä ajatuksia, tunteita ja toimintatapoja. Vertaisten kanssa harjoituksia tehden, voit löytää uusia näkökulmia ihmissuhteisiisi ja keinoja yksinäisyyden lieventämiseen. Yksinäisyyteen liittyvien ajatusten, tunteiden ja käyttäytymisen tutkiminen auttaa sinut alkuun, ja voit alkaa toimia uudella tavalla yksinäisyyttä helpottaen.

Kahvila on maksuton, eikä siihen tarvitse erikseen ilmoittautua.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Linkki keskusteluun

Linkkiä klikkaamalla pääset liittymään mukaan virtuaalikahvilaan. Tapahtuma toteutetaan Zoom -videosovelluksen kautta. Zoomia on helppo käyttää tietokoneella, puhelimella tai tabletilla. 

Käy testaamassa linkkiä jo etukäteen ja kokeile avata yhteys hyvissä ajoin. Teknisten pulmien kanssa ota yhteyttä aikuistoiminnan suunnittelija Heidiin.

Tapahtumassa voi käyttää videotoimintoa tai pelkkää ääntä. Ohjelmassa on myös Chat-ominaisuus, jonka kautta voit osallistua keskusteluun kirjoittamalla.

Kysy lisää

suunnittelija (aikuistoiminta)

Heidi Huttunen

040 589 5893