Verkossa: Aikuisten maanantaikahvilassa ESTE -elokuva ja vieraana Mika Fält

4.3.2024

Kello: 16.30 - 18.30

Verkossa


Tänään maanantaikahvilassa vieraana Mika Fält.

"Tiedän olevani laskijana hyvin etuoikeutetussa asemassa. Voin tehdä ammatikseni sitä, mistä pidän kaikkein eniten ja minkä koen osaavani parhaiten ja pääsen liikkumaan vuorilla alan parhaiden kanssa ja oppia jatkuvasti lisää. Harva liikuntarajoitteinen pääsee tekemisessään niin korkealle tasolle, kun vertautuu vammattomiin urheilijoihin. Olen saavuttanut sen kovan työn kautta, vaikka se ei ole koskaan tuntunut siltä."

Mika Fält on vapaalaskun ja vuorilla liikkumisen ammattilainen ja ammattivalmentaja Muonion lukion ja Ammattiopisto Lappian vapaalaskuakatemiassa. Mikan vasen käsi ja jalka on halvaantunut hänen ollessaan kolme vuotias. Tämä on hänen tarinansa.

Maanantaikahvila on lähes joka viikko toimiva matalan kynnyksen kohtaamispaikka. Se toteutetaan Zoomissa. Kahvila on kaikille cp-liiton toimintapiiriin kuuluville avoin, eikä siihen tarvitse erikseen ilmoittautua.

Liity mukaan klikkaamalla tästä

Keskustelemme mukana olevien osallistujien esiin tuomista teemoista ja ajankohtaisista asioista. Noin kerran kuukaudessa järjestämme teemakeskustelun osallistujia hyödyttävistä aiheista. Mukana on myös vierailevia puhujia.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Kysy lisää

suunnittelija (aikuistoiminta)

Heidi Huttunen

040 589 5893