Tervetuloa mukaan toimintaamme!

Rauman seudun CP-yhdistys tarjoaa vertaistukea ja toimintaa henkilöille, joilla on cp-vamma, mmc-vamma, hydrokefalia sekä heidän läheisilleen. Kohderyhmäämme kuuluvat myös  muista neurologisista syistä syntymästään asti vammaiset henkilöt sekä henkilöt, joilla on motorisen oppimisen haasteita. 


Ajankohtaista

Hallituksen kokous ti 13.9. klo 18 Tulestuvalla

Keilailu

jatkuu keskiviikkoisin keilahallissa klo 18-19. Keilailu on maksuton. Keilailua harrastetaan kesätaukoon asti ja jatketaan taas syyskuun alusta ke 7.9 alkaen Tervetuloa!”


Yhdistyksen yhteystiedot

PuheenjohtajaSihteeri
Marja AlajääskiLauri Ellilä
Lännentie 1 FSavenvalajanvahe 2 A 8
26660 Rauma26100 Rauma
p. 040 5330137p. 050 516 1025
maria(at)alajaaski.fiellilalauri(at)gmail.com

Järjestösuunnittelija on tukenasi

CP-liiton järjestösuunnittelijat tukevat jäseniämme ja jäsenyhdistyksiämme monissa arkeen ja elämään liittyvissä asioissa. Oli asiasi iso tai pieni, ole rohkeasti yhteydessä oman alueesi järjestösuunnittelijaan.

Voit ottaa yhteyttä järjestösuunnittelijaan esimerkiksi lapsi­perheiden vertaistukiasioissa tai vaikkapa nuorten toimin­nan suunnittelussa ja toteutuksessa. Järjestösuunnitte­lija auttaa myös vammaispalveluihin liittyvissä asioissa kuten kuljetuspalveluun, henkilökohtaiseen apuun sekä Kelan myöntämiin erityistukiin liittyvissä kysymyksissä.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaan ja ta­paamaan muita vertaisia sekä tietenkin meitä!

Kysy lisää

järjestösuunnittelija

Jari Turku

040 088 4372