Tekstin koko:

Pienennä Suurenna
Suomen CP-Liitto

CP-LEHTI

CP-liiton järjestölehti CP-lehti on suunnattu eri tavoin liikuntavammaisille ihmisille ja heidän läheisilleen mutta myös sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille ja alan opiskelijoille, jotka tarvitsevat tietoa vammaisten ihmisten elämästä, palveluista ja oikeuksista.

 

CP-lehti seuraa ajankohtaista uutisointia ja tieteellistä keskustelua sekä ottaa kantaa ajankohtaiseen vammaispolitiikkaan. Lehti välittää tietoa myös CP-liiton ja paikallisten cp-yhdistysten toiminnasta.

 

Vuonna 2017 CP-lehti ilmestyy neljästi: maalis-, kesä-, syys- ja joulukuussa. Päätoimittaja on CP-liiton toiminnanjohtaja ja toimitussihteeri liiton tiedottaja. Lehden levikki on 3 500.

 

Vuosi 2017 on CP-lehden 51. ilmestymisvuosi.


UUSIN NUMERO


cp-lehden kansi 02/2017

CP-lehti 2/2017


Vertaistuesta voimaa arkeen

Samankaltaisia asioita kokeneet ihmiset voivat olla avuksi ja tueksi toisilleen. Vertaistuki voi olla puhumista, toimintaa tai vaikkapa hiljaa yhdessä olemista.
CP-lehden vanhemmat numerot on tallennettu arkistoon »

ÄÄNILEHTI

CP-lehti julkaistaan myös Daisy-äänilehtenä niitä lukijoita varten, joilla on näkövamma tai lukemisen tai hahmottamisen vaikeuksia. 


Daisy (Digital Accessible Information System) on saavutettava digitaalinen julkaisumuoto, joka on kehitetty erityisesti näkövammaisille ja muille lukemisesteisille.


Daisy-äänitteitä voi kuunnella tarkoitukseen kehitetyllä kuuntelulaitteella tai tietokoneella. Kuuntelulaite on kevyt, mukana kannettava ja siihen voi liittää kuulokkeet. Celia-kirjaston asiakkaat saavat Daisy-kuuntelulaitteen ilmaiseksi.


Lue lisää Celia-kirjaston verkkosivuilta »YHTEYSTIEDOT

tiedottaja
Katriina Ekola
katriina.ekola(a)cp-liitto.fi
p. 045 7732 4557


ILMOITUSMYYNTI 

Walmos Oy
PL 35 
00701 Helsinki
p. (09) 3508 740