Verkossa: Aikuistoiminnan virtuaaliset kahvitreffit + Amandan etäjumppa

28.6.2021

Kello: 16.30 - 18.30

Verkossa


Kaipaatko vertaisten seuraa ja juttukaveria? Tule virtuaalitreffeille maanantaisin kello 16.30-18.30 CP-liiton Piian ja muiden vertaisten kanssa! Mukana myös Amanda Kotaja liikuttamassa vertaisia verkon välityksellä.

Me kaikki elämme nyt poikkeuksellisissa olosuhteissa koronavirusepidemian vuoksi ja monet suunnitellut tapahtumat on jouduttu perumaan. Tilanne on jokaiselle harmillinen, mutta ei ylitsepääsemätön. 

Oman mielen hyvinvoinnista huolehtiminen on tärkeää ja onni on, että yhteyden pitäminen verkon yli on mahdollista. Kutsunkin sinut nyt aikuistoiminnan kahvitreffeille Zoomiin testaamaan uusia yhteyksiä! 

Ota kuppi kahvia, asetu mahdollisimman mukavaan jutteluasentoon ja tule vaihtamaan kuulumisia. Toivon, että näen juuri Sinut linjoilla!

Kahvitreffit ovat maksuttomia eikä ennakkoilmoittautumista tarvita. Olet lämpimästi tervetullut mukaan.

Linkki keskusteluun

Linkkiä klikkaamalla pääset liittymään mukaan aikuistoiminnan virtuaalikahvilaan. Tapahtuma toteutetaan Zoom -videosovelluksen kautta. Zoomia on helppo käyttää tietokoneella, puhelimella tai tabletilla. 

Käy testaamassa linkkiä jo etukäteen ja kokeile avata yhteys hyvissä ajoin. Teknisten pulmien kanssa ota yhteyttä minuun.

Tapahtumassa voi käyttää videotoimintoa tai pelkkää ääntä. Ohjelmassa on myös Chat-ominaisuus, jonka kautta voit osallistua keskusteluun kirjoittamalla.

Aurinkoa ja hyvää mieltä!