Tekstin koko:

Suomen CP-Liitto

rss AJANKOHTAISTA

13.2.2017

Tee oma elokuva! Osallistu Kaikki kuvaa -kilpailuun!

Suomen suurin elokuvakisa Kaikki kuvaa 2017 on osa itsenäisyyden juhlavuoden Suomi100-ohjelmaa. Kilpailun suojelijana on Suomen tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

Kaikki kuvaa -kilpailu pähkinänkuoressa

• tuotantoyhtuö Amazementin järjestämä elokuvakilpailu 8–19-vuotiaille
  • kilpailuaika 1.2.–31.3.2017
  • kuusi kilpailusarjaa, parhaat pääsevät finaaliin
  • kisan pääteemana on yhdenvertaisuus
  • Kehitysvammaliitto tarjoaa kilpailuun 8–19-vuotiaille tarkoitetun erikoissarjan ”Mitä välii?” Tähän sarjaan toivotaan vammaisuutta ja samanarvoisuutta käsitteleviä elokuvia. Onko vammalla väliä?
  • finlaistit pääsevät toukokuussa Kaikki kuvaa -gaalaan Helsinkiin
  • palkintoina lahjakortteja, kaiuttimia, leffalippuja
  • lisätietoja Kaikki kuvaa -sivustolta

kaikki_kuvaa-kilpailu2017_web

Tiedustelut ja haastattelupyynnöt:

Arttu Haglund
tuottaja, Kaikki kuvaa
Tuotantoyhtiö Amazement
arttu.haglund (at) amazement.fi

Tarkemmin Kaikki kuvaa -kilpailusta

Tuotantoyhtiö Amazementin vuosittain järjestämä valtakunnallinen Kaikki kuvaa -kilpailu

on kasvanut Suomen suurimmaksi elokuvakilpailuksi: pelkästään kahden viime vuoden aikana tuhannet lapset ja nuoret ympäri Suomen osallistuivat kilpailuun yli 500 elokuvalla.

Kilpailu on osa itsenäisyyden juhlavuoden virallista Suomi100-ohjelmaa. Kilpailun suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

Kilpailusarjat

Elokuvakilpailuun voivat osallistua kaikki 8–19-vuotiaat. 8–15-vuotiaille suunnattujen pääsarjojen lisäksi pääyhteistyökumppani Kehitysvammaliitto tarjoaa kilpailuun 8–19-vuotiaille tarkoitetun erikoissarjan ”Mitä välii?” Tähän sarjaan toivotaan vammaisuutta ja samanarvoisuutta käsitteleviä elokuvia. Onko vammalla väliä?

Omia teoksia voi lähettää maaliskuun loppuun asti. Katso tarkempia ohjeita Kaikki kuvaa -sivustolta.

Kilpailuelokuvien pääteema on yhdenvertaisuus. Meitä kiinnostaa, mitä lapset ja
nuoret siitä ajattelevat. Onko satavuotias Suomi heidän mielestään sellainen
paikka, jossa kaikki ihmiset ovat yhtä arvokkaita?

Yhdenvertaisuuden hengessä kilpailuun osallistuminen on täysin ilmaista ja
elokuvanhan voi nykyään tehdä vaikka kännykällä. Kaikki kuvaa -sivustolla on
lisäksi helppoja ja hauskoja videotutoriaaleja, jotka opastavat alkuun.”

– kilpailun tuottaja Arttu Haglund

Arvovaltainen raati

Elokuvista parhaat valitsee arvovaltainen raati. Fiktiosarjaa tuomaroi kolminkertainen Jussivoittaja, näyttelijä Tommi Korpela, musiikkivideoita beatbox-artisti Felix Zenger.
Harrastevideoiden paremmuutta arvioi huippusuosittu YouTube-videoryhmä Justimusfilms.

Kaikki kuvaa -gaala toukokuussa

Kilpailu huipentuu toukokuussa Helsingissä huikeaan Kaikki kuvaa -gaalaan, jossa parhaat
nuoret elokuvantekijät palkitaan mm. lahjakortein ja tuotepalkinnoin. Kisan voittajaelokuvat
esitetään toukokuussa myös elokuvateattereissa useilla paikkakunnilla ympäri Suomen.

Kaikki kuvaa -sivusto osoitteessa www.kaikkikuvaa.fi