Tekstin koko:

rss AJANKOHTAISTA

20.2.2017 0.33

CP-liitto jakaa stipendejä

Suomen CP-liitto ry jakaa apurahoja stipendirahastostaan 2000 €. Apurahoilla CP-liitto tukee cp-vammaisten ja muiden vammaisten henkilöiden opiskelua, opintomatkoja, matkustamista sekä muita itsenäistymistä tukevia toimintoja.

Stipendit jaetaan kerran vuodessa CP-liiton hallitukselle osoitettujen hakemusten pohjalta. Hakuaika vuonna 2017 päättyy sunnuntaina 30. huhtikuuta.

CP-liiton hallitus käsittelee stipendihakemukset toukokuun hallituksen kokouksessa (20.5.2017) ja ilmoittaa stipendin hakijoille päätöksestä henkilökohtaisesti.

Vapaamuotoisessa hakemuksessa tulee mainita haettavan apurahan määrä, käyttötarkoitus sekä perusteet apurahan myöntämiselle. Lisäksi hakemuksessa tulee mainita tilinumero.

Suomen CP-liiton hallitukselle osoitetut hakemukset toimitetaan osoitteeseen:

Suomen CP-liitto ry
Malmin kauppatie 26

Lisää kuoreen merkintä "stipendihaku".