Tekstin koko:

Pienennä Suurenna
Suomen CP-Liitto

SOPEUTUMISVALMENNUS

CP-liitto järjestää sopeutumisvalmennuskursseja vammaisille aikuisille ja nuorille sekä vammaisten lasten perheille ja isovanhemmille.

 

Sopeutumisvalmennus on sosiaalista kuntoutusta. Sen tavoitteena on sosiaalisen toimintakyvyn lisääminen ja tukeminen sekä osallisuuden vahvistaminen. Toiminnan tavoitteena on tukea ja edistää vammaisen henkilön yhdenvertaisuutta toimia yhteisössä ja yhteiskunnassa.


Ammatillisen tuen lisäksi sopeutumisvalmennuskursseilla merkittävää on osallistujien toisilleen antama tuki. Ryhmämuotoinen sopeutumisvalmennus antaa osallistujille aikaa ja tilaa vaihtaa kokemuksia, tietoja ja taitoja.VUODEN 2017 KURSSIT

Vuoden 2017 kursseista kerrotaan tarkemmin tammikuussa ilmestyvästä kurssiesitteessä.


Nuorten kurssit »
Aikuisten kurssit »
Perhekurssit »HAKEMINEN

Sopeutumisvalmennuskursseille haetaan alkuvuodesta. Hakemuksen liitteenä tulee olla kopio lääkärinlausunnosta tai epikriisistä. Voit täyttää hakulomakkeen sähköisesti tai tulostaa ja postittaa sen CP-liittoon (kurssisihteeri Anne Heiskanen / CP-liitto, Malmin kauppatie 26, 00700 Helsinki).


Sähköinen hakulomake »

Tulostettava hakulomake »


 

Sope-kurssien osallistujat valitsee CP-liiton kuntoutustoimikunta. Jokainen hakija saa valinnoista tiedon kirjallisesti.

 

Sopeutumisvalmennuskurssit ovat osalistujille maksuttomia. Matkat kurssille korvataan halvimman mahdollisen matkustustavan mukaan. Sopeutumisvalmennuskurssit ovat  Raha-automaattiyhdistyksen rahoittamia. 

sope


YHTEYSTIEDOT

sosiaalisen kuntoutuksen asiantuntija
Päivi Ritvanen
p. 040 765 9497
paivi.ritvanen(at)cp-liitto.fi

kurssisihteeri

Anne Heiskanen

p. 044 059 2600

anne.heiskanen(at)cp-liitto.fi


CP-liiton sopeutumis-valmennuskurssit 2017

(PDF-tiedosto)

kurssiesite_2017_kansi