Tekstin koko:

Pienennä Suurenna
Suomen CP-Liitto

TULEVAT TAPAHTUMAT 2017


Sportec- messut

18-19.3.2017 Tampere


+55-vuotiaiden hyvinvointiviikonloppu

31.3-1.4.2017 Pajulahti


Malike meets Kenguru -tapahtuma

13.5.2017 Vammaisperheiden monitoimikeskus Jaatinen

Vellikellonpolku 1, Helsinki (klo 13-16)


Äitienpäivä Lintu-retki Villa Elfvikissä

14.5.2017 Elfvikintie 4, Espoo

Lähdöt 10.30 ja 14.00

Ilmoittautuminen 28.4.2017 mennessä!


Likkojen lenkki

21.5.2017 Tampere


Likkojen lenkki
12.8.2017 Oulu


Boccia mestaruuskilpailut 

14-15.10.2017 HämeenlinnaMeidän perheen loma, Vuokatti 5.-10.3.2017


Talven iloa ja osallistumisen riemua. Tuetulla lomalla lasketellaan, hiihdetään ja nautitaan Vuokatin upeista maisemista koko perheen voimin. Lomalle valitaan seitsemän vaikeavammaista lasta perheineen. Lomalle haetaan Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry:n lomatukihakemuksella, joka löytyy osoitteesta www.mtlh.fi (Voimaa vertaisuudesta -loma, Kehitysvammaisten Tukiliitto ry)


Haku onnistuu myös paperisella hakulomakkeella, jonka voi tilata Malikkeesta tai MTLH:sta. Täytä hakemus huolellisesti ja perustele hakemuksesi hyvin. MTLH myöntää lomalle valituille lomatuen. Omavastuuosuus aikuisilta on 20 €/vrk sisältäen täysihoidon. Lapset lomailevat maksutta. Yhteistyössä Malike, MTLH ry ja Vuokatin urheiluopisto.

Hakuaika päättynyt ja perheet saavat lisää infoa helmikuun aikana!


_________________________________________________________+55 -vuotiaiden hyvinvointiviikonloppu Pajulahdessa 31.3-2.4.2017Hakuaika päättyy 28.2.2017. Huomioithan että paikkoja on rajoitetusti.

Tapahtuma on tarkoitettu +55–vuotiaille cp-, mmc-, ja hydrokefaliavammaisille henkilöille.

Viikonlopun aikana keskitytään sekä kehon, että mielen hyvinvointiin. Tarkoituksena on antaa osallistujille eväitä omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen kotona helppojen, arjessa toteutettavien vinkkien avulla. Ohjelmassa on luento/ryhmäkeskustelu ravitsemuksesta, liikuntahetkiä sisällä ja ulkona, rentoutumista ja lepoa sekä yhteistä vapaa-ajanviettoa ja mahdollisuus ajatusten vaihtoon vertaisessa seurassa.

Toimintaa ohjaavat ja yleisavustajina toimivat liikunnanohjaajaopiskelijat. Luvassa on kansainvälistä tunnelmaa, sillä osa opiskelijoista on eri Euroopan maista. Mukana on myös suomalaisia opiskelijoita, joten suomen kielellä pärjää hyvin!

Tapahtuma alkaa perjantaina 31.3 klo 14.00 ja päättyy sunnuntaina 2.4. klo 15.00.

Hyvinvointiviikonlopun hinta on 50€ (sisältää matkat halvimman julkisen mukaisesti, majoituksen, ruokailut sekä ohjelman). Osallistujat vastaavat matkajärjestelyistä itse, mutta apua on mahdollista saada CP-liitolta. Lahden matkakeskuksesta järjestetään yhteiskuljetus Nastolaan. Jos tarvitset paljon apua päivittäisissä toimissa, otathan mukaan oman avustajan. Avustajan palkkaamisesta ja matkustusjärjestelyistä kukin vastaa itse. Henkilökohtaisesta avustajasta ei aiheudu lisäkuluja viikonlopun hintaan.

Viikonlopun järjestävät yhteistyössä: Suomen CP-liitto ry ja Haaga-Helia Ammattikorkeakoulu

Ilmoittautumiset: Paperisen lomakkeen voi tarvittaessa pyytää Heidiltä, heidi.huttunen@cp-liitto.fi, 040-589 5893


_____________________________________________________________

Kohtaa Oulun Kärpät 15.2.2016

Tervetuloa tutustumaan jääkiekon liigajoukkueeseen Oulun Kärppiin Oulun Energia-areenalle 15.2. klo 10.30-13.15.


Tarkoituksena on seurata liigajoukkueen harjoituksia, jonka jälkeen on mahdollisuus vierailla pelaajien pukuhuoneessa ja haastatella pelaajia. Menossa on mukana myös maalitykki Kim Hirschovits ja Lasse Kukkonen


Tapaamisen jälkeen CP-liitto tarjoaa osallistujille kahvit ja pullan tai pikkusuolaisen Projob-klubilla. Klubilla on myös mahdollisuus ruokailla omakustanteisesti. 


Mukaan tapahtumaan mahtuu n. 10 henkilöä, joista pyörätuolilla liikkuvia viisi henkilöä. Osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistujat hoitavat itse kyytinsä. 


Tapahtuma on maksuton ja avoin kaiken ikäisille!


Lisätiedot ja ilmoittautumiset 4.-31.1.2016:
Anu Patrikka
anu.patrikka(a)cp-liitto.fiNuorten liikuntaleiri 18.-20.3.2016


Nuorten liikuntaleiri järjestetään Liikuntakeskus Pajulahdessa, Nastolassa. Leiri on tarkoitettu 12 –16-vuotiaille, cp-, mmc- ja hydrokefaliavammaisille nuorille. Viikonlopun aikana osallistujat pääsevät kokeilemaan eri liikuntalajeja sekä nauttimaan yhdessäolosta ja liikkumisen ilosta yhdessä muiden nuorten kanssa! 

Ohjelmassa on monipuolisesti sisä- ja ulkoliikuntaa. Leirillä ohjaajina toimivat liikunnanohjaajaopiskelijat. Leirillä on kansainvälinen tunnelma, sillä osa opiskelijoista on eri Euroopan maista, mukana on myös suomalaisia opiskelijoita. Leirillä toimitaan osittain englanniksi, joten leiriläisillä on mahdollisuus harjoitella englanninkielen taitojaan. Mukaan tarvitset liikunnan iloa, repullisen reipasta mieltä sekä halua kokeilla eri liikuntamuotoja liikunnanohjaajien opastuksella.Ole nopea ja varaa paikkasi! Leirille mahtuu kymmenen leiriläistä, ensisijalla ovat uudet osallistujat. Leiri alkaa perjantaina klo 17:00 ja päättyy sunnuntaina klo 14:00. Liikuntaleirin hinta on 100 € (sisältää majoituksen, ruokailut sekä ohjelman). Matkakuluista jokainen vastaa itse. 

Leirin järjestävät yhteistyössä:Suomen CP-liitto ja Haaga-Helia Ammattikorkeakoulu

Ilmoittautumiset: 19.2.2016 mennessä 
anu.patrikka@cp-liitto.fi | p. 044 3533 404


CP-BOCCIAN MESTARUUSKILPAILUT


Järjestäjät

Suomen CP-liitto ry ja Etelä-Saimaan CP-yhdistys


Kilpailupaikka


Kilpailu aikataulu

Lauantai:  Henkilökohtaiset kilpailut 

Sunnuntai :  Joukkuekilpailut


Lisätietoja tulossa sivulle Liikunta/ Boccia

YHTEYSTIEDOT

suunnittelija

Anu Patrikka

p. 044 353 3404

anu.patrikka(at)cp-liitto.fi