Tekstin koko:

Pienennä Suurenna
Suomen CP-Liitto

MATERIAALIT JA JULKAISUT

Tutustu CP-liiton julkaisemiin soveltavan liikunnan materiaaleihin klikkaamaalla kuvaa.


Liikuntaopas pikkukuva


Liikuntaa liikkujille – soveltaen sopivaksi -liikuntaopas (2008) antaa hyödyllistä tietoa vanhemmille, opettajille, liikunnan ohjaajille sekä kaikille muille liikkujille ja liikuttajille, jotka tarvitsevat vinkkejä soveltavaan liikuntaan.

 

Kuntosaliopas

Kuntosaliopas (2013) sisältää tietoa kuntosaliharjoittelusta ja sen hyödyistä. Opas esittelee lievästi CP-vammaisille suunnitelun harjoitteluohjelman. Ohjelmaa voi soveltaa oman toimintakyvyn rajoissa.


Oppaan ovat toteuttaneet Metropolia ammattikorkeakoulun opiskelijat osana toiminnallista opinnäytetyötään.
Liikuntakortti

Liikuntakortit esittelevät soveltavan liikunnan lajeja. Kortit innostavat ja rohkaisevat liikkumaan jokaiselle sopivalla tavalla.


Sarjassa on kolmetoista liikuntakorttia (laskettelu, hiihto, luistelu, mäenlasku, pyöräily, retkeily, uinti, boccia, keilaus, tanssi, pilates, pyörätuolisähly ja arkiliikunta).
Liikuntapelikansio kansi

Liikuntapelikansio (2009) esittelee soveltavan liikunnan pelejä, kuten puhallustikka, sisäcurling, tarkkuusheitto, keilapeli ja frisbeegolf. Kansiossa annetaan vinkkejä myös pelien soveltamiseen.boccia-opas_kansi_2016


Boccia-opas (2016). Oppaassa on tietoa pelin historiasta, välineistä ja säännöistä sekä vinkkejä kilpailutapahtuman järjestämiseen.
TILAA SOVELTAVAN LIIKUNNAN MATERIAALEJA

CP-liiton soveltavan liikunnan materiaalit antavat tietoa harjoittelun tueksi ja vinkkejä uusien lajien kokeilemiseen.

Yksittäiskappaleet postitamme maksutta. Jos haluat tilata suurempia määriä, ota yhteyttä CP-liiton liikuntasuunnittelijaan.
YHTEYSTIEDOT

suunnittelija

Anu Patrikka

p. 044 353 3404

anu.patrikka(at)cp-liitto.fi