Tekstin koko:

Pienennä Suurenna
Suomen CP-Liitto

HYÖDYLLISIÄ LINKKEJÄ


Cerebral Palsy International Sports & Recreation Association 

CPISRA eli Cerebral Palsy International Sports & Recreation Association on kansainvälinen liitto jonka pyrkimyksenä on edistää CP-vammaisten liikuntamahdollisuuksia.  

www.cpisra.org/

 CP-jalkapallomaajoukkue

CP-jalkapallomaajoukkueen omilta kotisivuilta tietoa cp-jalkapallosta, maajoukkueen otteluista sekä nuorten cp-jalkapallotoiminnasta.

www.cpjalkapallo.fi 

Kunnossa Kaiken Ikää - ohjelma

KKI-ohjelman tavoitteena on arkisen liikkumisen ja liikunnan harrastamisen avulla lisätä työikäisten ja ikääntyneiden terveyttä ja hyvinvointia. KKI-ohjelma tuottaa materiaalia, järjestää koulutuksia sekä myöntää hanketukea liikuttamiseen.

www.kki.likes.fi

 MALIKE matkalle - liikkeelle - keskelle elämää

Malike tarjoaa toimintaa ja toimintavälineiden kokeilumahdollisuuksia. Se järjestää tapahtumia, kursseja ja koulutuksia perheille, joissa on vaikeavammainen lapsi tai aikuinen sekä heidän lähi-ihmisilleen.

www.malike.fi

 Perheliikunta-sivusto

Perheliikuntasivustolta voit käydä katsomassa vinkkiä, miten teidän perheenne voisi liikkua juuri tänään. Sivustoa ylläpitää valtakunnallinen perheliikuntaverkosto.

www.perheliikunta.fi

 

 Soveltavan liikunnan apuvälinetoiminta SOLIA

Soveltavan liikunnan apuvälinetoiminta SOLIA opastaa ja neuvoo, tarjoaa kokeilu- ja vuokraustoimintaa sekä auttaa oman välineen hankinnassa jakamalla tietoa ja antamalla asiantuntijalausuntoja. 


www.vammaisurheilu.fi/fin/solia

 Soveltava Liikunta SoveLi ry

SoveLi on valtakunnallisten vammais- ja kansanterveysjärjestöjen yhteinen liikuntajärjestö.

www.soveli.fi

 Suomen Paralymppiakomitea ry

Suomen Paralympiakomitea vastaa vammaishuippu-urheilun edunvalvonnasta ja kehittämisestä.

www.paralympia.fi

 Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry

Suomen Vammaisurheilu ja –liikunta VAU ry on urheilu- ja liikuntajärjestö, jonka tehtävänä on suunnitella, toteuttaa ja kehittää liikunta-, näkö- ja kehitysvammaisten henkilöiden sekä elinsiirtoväen liikunnan harrastamisen ja kilpailemisen mahdollisuuksia ja olosuhteita.

www.vammaisurheilu.fi

 Välineet-sivusto

Välineet.fi on uusi toimintavälineitä sekä vammaisurheilun ja -liikunnan apuvälineitä vuokraavien tahojen yhteinen verkkopalvelu. Tarkoituksena on helpottaa asiakasta löytämään sopiva, juuri hänen tarvitsemansa apu- tai toimintaväline.

www.valineet.fi

 

 

 


YHTEYSTIEDOT

suunnittelija

Anu Patrikka

p. 044 353 3404

anu.patrikka(at)cp-liitto.fi