2.10.2017

Maailman CP-päivää vietetään 6.10.2017

WE ARE HERE

Kauppakeskus Kampissa, Helsingissä 6.10. klo 11–17

Suomen CP-liitto ry viettää Maailman CP-päivää järjestämällä tapahtuman Kauppakeskus Kampin 1. kerroksessa, Tennispalatsinaukion sisäänkäynnin luona.

Tarjolla on tietoa ja aitoja kohtaamisia. Paikalla on cp-vammaisia henkilöitä ja alan ammattilaisia. Tutustu cp-vammaisuuteen ja jaa kokemuksesi, ajatuksesi tai kysy suoraan sosiaalisessa mediassa #pyyhiennakkoluulosi.

Tervetuloa myös cp-perhetreffeille tapahtumapaikan läheisyydessä Espresso House -kahvilaan klo 15–17.

Lisätietoja Maailman CP-päivästä

Maailman CP-päivää vietetään vuosittain lokakuun 6. päivä lähes 50 maassa. Tavoitteena on tehdä cp-vammaa tunnetuksi ja muuttaa maailmaa paremmaksi cp-vammaisille ihmisille. CP-liitto osallistuu päivään jakamalla tietoa cp-vammasta. Paikalliset cp-yhdistykset osallistuvat halutessaan päivän viettoon.

Maailman CP-päivällä on oma, suomenkielinen Facebook-sivu.

World Cerebral Palsy Day: worldcpday.org

WCPD-logo